Uusi verkkokauppa Teknavi.com

Vuotokuvat: Onko tässä Huawein uusi huippupuhelin?

Huaweilta odotetaan vielä loppuvuoden aikana uuden huippupuhelimen, kookkaan Mate 9:n julkistusta.

Nyt Mate 9 on mahdollisesti vuotanut useissa, puhelimen kaikkina seitsemänä sen eri värivaihtoehtona esittelevissä kuvissa kiinalaisessa Weibo-palvelussa.

Huhujen mukaan Mate 9:n julkistus voisi tapahtua 8. marraskuuta, mutta tästäkään ei voi olla vielä varma kuten ei tuoreiden kuvien aitoudestakaan.

Aiempien paljastusten perusteellaMate 9:ään odotetaan 6 tuuman näyttöä, 20 megapikselin kaksoiskameroita Leica-yhteistyön siivittämänä ja optisella kuvanvakaimella, Android 7.0 Nougat -käyttöjärjestelmäversiota sekä Huawein HiSilicon Kirin 960 -järjestelmäpiiriä. Myös uudet kuvat näyttäisivät olevan linjassa näiden tietojen kanssa: takana nähdään kaksi kameraa Leica-nimen kera.

Myös sormenjälkitunnistin sijaitsee edelleen takana metallikuorisessa puhelimessa.Osa aiemmista huhuista on lisäksiväittänyt Mate 9:stä löytyvän iirisskannerin Samsungin Galaxy Note7:n tavoin.

Kameroidensa osalta Mate 9 olisi ottamassa hypyn eteenpäin Huawein P9:ään sekä samanlaisella kameralla varustettuun Honor 8:aan verrattuna, joissa kameroiden tarkkuus on 12 megapikseliä eikä mukana ole optista kuvanvakainta.