Nothingin uuden alabrändin ensimmäiset tuotteet paljastuivat kattavassa vuodossa - tällaisia ovat CMF by Nothing -älykello, -kuulokkeet ja -laturi

Nothingin halpabrändin ensimmäiset tuotteet paljastuivat.

Ex-OnePlus-pomo Carl Pein vuonna 2020 perustama, Lontoossa päämajaansa pitävä Nothing kertoi elokuun alussa suunnitelmistaan laajentaa liiketoimintaansa uudella CMF by Nothing -alabrändillä.

Nothing-brändin jatkossa keskittyessä premium-tuotteisiin, on Nothingin mukaan CMF by Nothing -tuotesarjalla tavoitteena tuoda laadukasta designia saataville laajemmalle kuluttajajoukolle edullisemmalla hinnalla.

Ensimmäisiksi CMF by Nothing -tuotteiksi vahvistettiin jo elokuun alussa älykello ja kuulokkeet, ja nyt sellaiset sekä lisäksi pikalaturi ovat paljastuneet kattavassa vuodossa.

TechLeaksZone on jakanut X-palvelussa kuvat sisäisistä materiaaleista uutuustuotteisiin liittyen.

Vuodossa nähtyjen tietojen perusteella ensimmäisten CMF by Nothing -tuotteiden lanseeraus, ainakin Intiassa, tapahtuu 26. syyskuuta. Toistaiseksi ei ole tiedossa, tulevatko CMF by Nothing -tuotteet saataville Euroopassa.

Edullisen hinnan lisäksi CMF by Nothing -tuotteita näyttää yhdistävän oranssi väri, josta saatiinkin jo esimakua myös aiemmin logokuvan myötä. Pirteän oranssin rinnalla toisena värivaihtoehtona osasta tuotteita näyttää tulossa olevan musta / tummanharmaa.

CMF Watch Pro. Kuva: TechLeaksZone / X.
CMF Watch Pro. Kuva: TechLeaksZone / X.

CMF Watch Pro -älykello sisältää neliömäisen ja varsin kookkaan, 1,96 tuuman kokoisen AMOLED-näytön, jonka kirkkaus yltää 600 nitiin ja virkitystaajuus on 50 hertsiä. Erilaisia kellotauluja kerrotaan olevan tarjolla yli 100 kappaletta ja tarjolla on myös aina päällä -tila.

Ominaisuuksina kellossa on muun muassa sisäänrakennettu GPS-paikannus, tuki 110 harjoitustilalle, optinen sykemittaus ja veren happipitoisuuden mittaus, unen ja stressin seuranta sekä Bluetooth 5.3 -yhteys. Myös puhelujen kerrotaan hoituvan kellon kautta, joten se todennäköisesti sisältänee mikrofonin ja kaiuttimen.

CMF Watch Prossa on hopeanvärinen kiiltävä alumiinirunko, ja sen mitat ovat 46,9 x 39,87 x 11,4 millimetriä ja paino 31,1 grammaa. Kello on IP68-luokitellusti pölyn- ja vedenkestävä.

CMF Watch Pron akunkeston kerrotaan yltävän sen 330 milliampeeritunnin akulla 13 päivään.

Hinnaksi CMF Watch Prolle ilmoitetaan 69 dollaria (noin 64 euroa) tai Intiassa 4 499 rupiaa (noin 50 euroa).

CMF Watch Pron tietoja vertailussa. Kuva: TechLeaksZone / X.
CMF Watch Pron tietoja vertailussa. Kuva: TechLeaksZone / X.
CMF Buds Pro. Kuva: TechLeaksZone / X.
CMF Buds Pro. Kuva: TechLeaksZone / X.

CMF Buds Pro -kuulokkeet ovat muotoilultaan varsin perinteiset varrelliset, tulpalliset täyslangattomat nappikuulokkeet. Latauskotelo on muotoiltu pyöreäksi.

Kuulokkeet ovat varustettu 10 millimetrin kaiutinelementeillä sekä aktiivisella melunvaimennuksella, joka hiljentää ulkopuolisia ääniä jopa 45 desibelillä ja jonka tämän myötä kehuskellaan olevan jopa luokkansa johtavaa tasoa. Kummassakin kuulokkeessa on kolme HD-mikrofonia. Puheluissa ympäröivää hälyä hiljentää vielä oma algoritminsa ja tuulen kohinaa vähentävä rakenne.

Erityisesti kuulokkeissa on nähtävästi panostettu myös matalien äänien toistoon, sillä esiin nostetaan ”Ultra Bass” -teknologia.

CMF Buds Pro -kuulokkeiden akunkesto yltää 11 tuntiin ja yhdessä latauskotelon kanssa jopa 37 tuntiin. Kuulokkeissa on 55 milliampeeritunnin ja latauskotelossa 460 milliampeeritunnin akku. 10 minuutin pikalataus tuo kuunteluaikaa jopa 3,5 tunniksi.

Kuulokkeilla on myös IP54-luokitus, eli ne ovat roiskevedenkestävät.

CMF Buds Pron hinnaksi Intiassa kerrotaan 3 499 rupiaa eli noin 39 euroa.

CMF Buds Pro vertailussa. Kuva: TechLeaksZone / X.
CMF Buds Pro vertailussa. Kuva: TechLeaksZone / X.
CMF Power 65W GaN. Kuva: TechLeaksZone / X.
CMF Power 65W GaN. Kuva: TechLeaksZone / X.

CMF by Nothing -tuotteiden trion täydentää CMF Power 65W GaN -laturi, joka nimensä mukaisesti on 65 watin tehoa tukeva ja GaN-teknologiaa hyödyntävä laturi.

Kompakti laturi sisältää kolme porttia – kaksi USB-C-porttia ja yhden USB-A-portin.

Laturin kerrotaan tukevan laajasti eri pikalatausstandardeja ja -tekniikoita: USB Power Delivery 3.0, PPS, Qualcomm Quick Charge 2.0/3.0/4.0+, Huawei SCP ja FCP, Samsung AFC ja 9V2A, Apple 2,4A ja DCP.

CMF Power 65W GaN -laturista on erilaisia versioita eri markkinoille. Yhdysvaltojen ja Intian version koko on 56,5 x 55 x 30 millimetriä ja UK-version 65,7 x 55 x 30 millimetriä.

Laturin hinnaksi todetaan avoimessa myynnissä 2 999 rupiaa eli noin 34 euroa, mutta tapahtumamyynnissä 2 499 rupiaa eli noin 28 euroa.

CMF Power 65W GaN vertailussa. Kuva: TechLeaksZone / X.
CMF Power 65W GaN vertailussa. Kuva: TechLeaksZone / X.