Uusi verkkokauppa Teknavi.com

Lenovon kannettava Legion Play -Android-pelilaite paljastui

Lenovo suunnittelee yhä kannettavaa Android-pelilaitetta.

Lenovo Legion Play on esillä Lilliputing-sivuston jakamassa vuodossa.

Lenovon Android-ohjelmistoa hyödyntävä Legion Play -laite on paljastunut kiinalaisyhtiön omilta verkkosivuilta. Tiedot napattiin talteen, ja nyt tulevasta uutuudesta tiedetään jo yhtä sun toista.

Kotivalikko on Switch-pelaajille tuttu.

Kuvien perusteella luvassa olisi Nintendo Switchiä muistuttava pelilaite, jonka keskellä olevan näytön molemmin puolin olisi runsaasti painikkeita ja analogiohjaimet. Näppäinten värimaailma muistuttaa Microsoftin Xbox-ohjaimia, mutta muilta osin laite on kuin ilmetty Nintendo Switch.

Esitekuvissa näkyy Legion Playn päävalikko, jossa on pitkä liuta Google-sovelluksia ja Play-kauppa lisälatauksia varten. Käyttöliittymä muistuttaa älypuhelimilta tuttua Androidia ollen kuitenkin paremmin pelilaitteelle sopiva.

Tältä Legion Play näyttää takaa.

Myös käyttöliittymä on erehdyttävästi Nintendo Switchin päävalikon kaltainen.

Pelilaitteessa on myös USB-C-liitäntä ja 3,5 millimetrin kuulokepaikka.

Laitteessa on myös USB-C- ja kuulokeliitännät.

”AAA-pelaamiseen suunniteltu Lenovo Legion Play on ensimmäinen Android-perustainen pilvipelikonsoli. Se tarjoaa pääsyn pilvipelien kirjastoon, suoratoistopalveluihin ja mobiilipeleihin”, Lenovon sivuilta löytynyt kuvaus kertoo.

Mielenkiintoista kyllä, pelilaite paljastui Lenovon MWC 2021 -tapahtumalle omistetulta sivulta. Kiinalaisyhtiön piti siis kaikesta päätellen esitellä Legion Play jo aiemmin, mutta syystä tai toisesta suunnitelmat muuttuivat.

Nintendon kannettava Switch-pelikonsoli on menestynyt mukavanlaisesti ja inspiroinut monia hyvin samankaltaisia pelilaitteita. Switchistä julkistettiin hiljattain uusi OLED-versio, ja Lenovo Legion Playn lisäksi myös esimerkiksi Valven Steam Deck on hyvin samankaltainen.