Kuvavuoto: Tuleva Suunto 9 Peak Pro -urheilukello paljastui ensi kerran

Suunnon tuleva älykello on paljastunut kattavassa vuodossa.

Suunto 9 Peak Pro maksaa 499 euroa.

Suomalainen Suunto esittelee ennen pitkää uuden Suunto 9 Peak Pro -älykellon. Siitä tiedetään nyt huomattavasti aiempaa enemmän, kiitos luottovuotaja SnoopyTechin Twitterissä jakamien tietojen ja viralliselta vaikuttavien kuvien.

Suunto 9 Peak Pron suositushinnaksi on tulossa 499 euroa, mikä on huomattavasti vähemmän kuin sisarmalli 9 Peakin, joka julkaisussa maksoi 569 euroa. Kaksikossa on paljon samaa, mutta nyt paljastunut 9 Peak Pro on kuitenkin monin tavoin kehittyneempi.

Suunto 9 Peak Pron käyttöaika on yhdellä latauksella jopa 21 vuorokautta verrattuna sisarmallin 14:ään. GPS-käyttöä yksi lataus kestää noin 40 tuntia, ja käytössä on yli 80 erilaista harjoittelutilaa. Kello on myös 10ATM-luokituksen mukaisesti vesitiivis.

Metallinen kellotaulu on vihreä. Vuotokuva: Twitter-käyttäjä SnoopyTech.
Käytössä on samat sensorit kuin Suunto 9 Peakissa. Vuotokuva: Twitter-käyttäjä

Sisarmallinsa tavoin 9 Peak Prossa on pyöreä näyttö, jota kohtalaisen paksut reunukset kiertävät. Kellotaulun oikealla puolella on kolme toimintopainiketta.

Metallinen kellotaulu on Pro-mallissa vihreä, eikä ainakaan toistaiseksi ole viitteitä muista värivaihtoehdoista. Myös nailonista valmistettu ranneke on vihreä, ja mukana on varta vasten suunniteltu erikoiskellotaulu.

Suunto 9 Peak Pro ja tukisovellus. Vuotokuva: Twitter-käyttäjä

Suunto 9 Peak Prossa on vuototietojen mukaan samat sensorit kuin sisarmallissaan. Aktiiviseen elämäntapaan suunnattu älykello tarkkailee siis esimerkiksi sykettä, stressiä, unta ja monia muita elintoimintoja.

Toistaiseksi ei ole tietoa, milloin Suunto 9 Peak Pro virallisesti esitellään. Kovinkaan pitkään 499 euron suositushinnalla julkaistavaa älykelloa ei kuitenkaan tarvinne odottaa.

https://twitter.com/_snoopytech_/status/1559483853244448768