Kuvavuoto: Tuleva Samsung Galaxy Tab S6 uusissa markkinointikuvissa

Samsungin tuleva uutuustabletti Galaxy Tab S6 on paljastunut virallisilta vaikuttavissa markkinointikuvissa. Kuvat on maailmalle jakanut Android Headlines -sivusto.

Vastikään vuotaneet markkinointikuvat vahvistavat tulevasta Galaxy Tab S6:sta muutaman uuden asian. Kuvista näkyy, että uusi S-Pen-kosketuskynä kiinnittyy tabletin takakuoreen magneetilla, mutta ulkonee selkeästi tabletin rungosta. Kuvat kertovat myös, ettei perinteistä 3,5 millimetrin kuulokeliitäntää ole, mutta toisaalta mukana on neljä AKG-kaiutinta.

S-Pen-kosketuskynä kiinnittyy magneetilla tabletin taakse.
S-Pen-kosketuskynä kiinnittyy magneetilla tabletin taakse.

Galaxy Tab S6:n laidalla on liitäntä erillistä näppäimistöosaa varten. Näppäimistö sisältää tämän hetken tiedon mukaan myös erillisen kosketusalustan hiirikäyttöä varten, minkä lisäksi tabletin saa näppäimistön kanssa asetettua moneen eri asentoon optimaalista katselukulmaa varten.

Galaxy Tab S6:n värivaihtoehdot vaikuttavat kuvien perusteella olevan ruusukulta, hopea ja vaaleansininen, mutta virallisia värinimiä ei toistaiseksi tiedetä.

 

 

Aiempien vuotojen mukaan 10,5 tuuman näytöllä varustettu Galaxy Tab S6 sisältää myös kaksoiskameran, josta ei kuitenkaan toistaiseksi tiedetä enempää. On mahdollista, että pääkameran lisäksi mukana olisi esimerkiksi ToF-kamera 3D-syvyysseurantaa varten.

Näyttö on tämän hetken tiedon mukaan 10,2-tuumainen.
Näyttö on tämän hetken tiedon mukaan 10,2-tuumainen.

Samsungin odotetaan julkistavan Galaxy Tab S6 -tablettinsa Galaxy Note10 -älypuhelinmalliston kanssa 7. elokuuta. Varmuutta asialle ei kuitenkaan vielä ole, ja uutuustabletti saatetaan nähdä myöhemminkin tänä vuonna.