Uusi verkkokauppa Teknavi.com

Kuvavuoto: Tässä ovat Samsungin uudet täyslangattomat Galaxy Buds2 -kuulokkeet

Samsungin tulevat uutuudet eivät pysy lainkaan piilossa.

Viime päivinä on nähty jo virallisten tuotekuvien vuotaneen Galaxy Z Flip3:sta ja Galaxy Z Fold3:sta sekä Galaxy Watch4 -älykellosta.

Nyt 91mobiles-sivusto on jatkanut paljastuksia esittelemällä virallisissa tuotekuvissa myös Samsungin tulevat täyslangattomat Galaxy Buds2 -kuulokkeet.

Galaxy Buds2 -kuulokkeet ovat Samsungin kuulokemallistossa jatkoa alkuperäisille Galaxy Buds -kuulokkeille sekä niiden päivitetylle Galaxy Buds+ -versiolle. Näiden lisäksi Samsungin kuulokemallistoa ovat jo aiemmin laajentaneet aktiivisella taustamelun vaimennuksella varustetut Galaxy Buds Live -kuulokkeet sekä Galaxy Buds Pro -kuulokkeet.

Aiemmin Galaxy Buds2 -kuulokkeet on nähty jo FCC-testiraportin live-kuvissa. Tarkoissa tuotekuvissa kuulokkeet nähdään kuitenkin nyt ensi kerran.

Verrattuna Galaxy Buds / Buds+ -kuulokkeisiin on Galaxy Buds2 -kuulokkeiden muotoilu pelkistetympi. Yhtenäisesti muotoilluissa kuulokkeissa on kuitenkin edelleen erisävyinen kohta, joka todennäköisesti merkitsee kosketustoimintojen aluetta. Kuulokkeissa on ilmeisesti kaksi mikrofoniaukkoa.

Galaxy Buds2 -kuulokkeisiin ei viimeisimpien raporttien mukaan odoteta tukea aktiiviselle taustamelun vaimennukselle, vaan se tulee säilymään yhä Galaxy Buds Live ja Galaxy Buds Pro -kuulokkeiden erikoisuutena. Korvakäytävän sulkevat tulpat eristävät kuitenkin jossakin määrin ulkopuolisia ääniä.

Galaxy Buds2 -kuulokkeiden latauskotelo on pyöristetyn neliön muotoinen muistuttaen Galaxy Buds Live ja Galaxy Buds Pro -kuulokkeiden koteloja.

Värivaihtoehtoja Galaxy Buds2 -kuulokkeista ovat musta, valkoinen, violetti ja vihreä. Mielenkiintoisesti latauskotelon pintavärinä on aina valkoinen sisustan ollessa kuulokkeiden värin mukainen.

Aiemman FCC-testiraportin mukaan Galaxy Buds2 -latauskotelo sisältäisi 500 milliampeeritunnin ja kumpikin kuuloke 60 milliampeeritunnin akun.

Toistaiseksi ei tiedetä, milloin Samsung aikoo uudet kuulokkeensa julkistaa.