Kuvavuoto: Tässä ovat OnePlussan tulevat Bullets Wireless Z2 -kuulokkeet

Tuttu vuotaja Ishan Agarwal paljasti jo hiljattain keskeisiä teknisiä tietoja OnePlussan tulevista Bullets Wireless Z2 -kuulokkeista.

Nyt aiemman paljastuksen jatkoksi Agarwal on paljastanut yhteistyössä Pricebaba-sivuston kanssa myös ensimmäiset tuotekuvat OnePlus Bullets Wireless Z2 -kuulokkeista.

Tulevien kuulokkeiden design tulee jatkamaan edeltäjiensä linjoilla, ja värivaihtoehtoina tullaan näkemään sininen ja musta. Uudet kuulokkeet OnePlus tulee odotusten mukaan julkistamaan ainakin Intian markkinoille mahdollisesti jo yhdessä OnePlus 10 Pro -huippupuhelimen lanseerauksen rinnalla maaliskuun aikana.

OnePlus Bullets Wireless Z2 -kuulokkeet jatkavat OnePlussan kuulokemallistoa, jossa korvanapit ovat yhteydessä toisiinsa kaapelilla. Edeltävät Bullets Wireless Z -kuulokkeet OnePlus julkisti huhtikuussa 2020.

Verrattuna edeltäviin Bullets Wireless Z -kuulokkeisiin, on uusissa Bullets Wireless Z2 -kuulokkeissa suuremmat 12,4 millimetrin kaiutinelementit ja pidempi akunkesto, joka yltää jopa 30 tuntiin. Bullets Wireless Z -kuulokkeissa kaiutinelementtien koko on 9,2 millimetriä ja akunkesto 20 tuntia.

Uudet kuulokkeet tukevat myös pikalatausta, jolla kuulokkeet latautuvat vain 10 minuutissa 20 tunnin kuunteluajan edestä. Kuulokkeet on jo bongattu myös Bluetooth SIG -laitetietokannasta. Mallikoodilla E305A varustetut kuulokkeet tukevat Bluetooth 5.0 -yhteyttä.

Kestävyydeltään kuulokkeet ovat IP55-luokitellusti roiskevedenkestävät. Kuulokkeiden kauko-ohjaimessa on kolme painiketta, jotka on merkitty punaisilla merkeillä. Kun kuulokkeet eivät ole käytössä, voi napit kiinnittää toisiinsa magneettien avustamana.

OnePlus Bullets Wireless Z2 -kuulokkeiden laajemmasta myyntiintulosta, mukaan lukien Euroopassa ja Suomessa, ei ole vielä tietoa.

Uusien kuulokkeiden ohella OnePlussalta on tulossa huhujen mukaan lähiaikoina vielä useita uusia Nord-sarjan älypuhelimia, minkä lisäksi sen odotetaan maaliskuun aikana esittelevän myös OnePlus 10 Pro -huippuhelimensa globaalisti, mukaan lukien Euroopan markkinoille.