Uusi verkkokauppa Teknavi.com

Kuvavuoto: tässä on uusi HTC U11 EYEs – tuleva älypuhelin kahdella etukameralla

HTC tulee julkistamaan ensi viikolla uuden ylemmän keskihintaluokan U11 EYEs -älypuhelinmallin. Puhelimesta on nyt lehdistökuvat paljastanut ennakkoon tuttu vuotaja Evan Blass.

HTC:n mallistossa tuleva puhelin tulisi sijoittumaan U11 Lifen ja U11+:n väliin. U11+:n tavoin puhelin olisi varustettu todennäköisesti 18:9-kuvasuhteen näytöllä, jonka koko on noin 6 tuumaa ja tarkkuus 2160×1080 pikseliä. Muita ominaisuuksia ovat Evan Blassin mukaan Snapdragon 652  -järjestelmäpiiri Qualcommilta, 4 gigatavua RAM-muistia, 64 gigatavua tallennusmuistia, microSD-muistikorttipaikka ja 3 930 milliampeeritunnin akku. Sormenjälkilukija löytyy takaa.

Aiemmat huhut ovat kertoneet U11 EYEsin tulevan yhdellä 12 megapikselin takakameralla sekä 5 megapikselin kaksoiskameralla edessä. Etupuolen kaksoiskamera saakin vahvistuksen uusissa kuvissa. Lisäksi aiemmin on huhuttu myös toisesta versiosta, joka olisi varustettu paremmalla Snapdragon 660 -järjestelmäpiirillä, 6 gigatavulla RAM- ja 128 gigatavulla tallennusmuistia.

Lasipintainen U11 EYEs on myös pölyn- ja vedenkestävyydeltään IP67-luokiteltu ja tukea muiden U11-puhelinten tavoin Edge Sense -puristusohjausta.

Puhelin tulee aluksi Androidin Nougat-versiolla.

HTC on jo vahvistanut järjestävänsä julkistustilaisuuden ensi viikon maanantaina 15. tammikuuta.

Kiinassa puhelimen hinnaksi on tulossa 3 299 juania eli reilut 420 euroa.