Kuvavuoto: Tältä näyttävät tulevat täyslangattomat OnePlus Buds Pro 2 -nappikuulokkeet - yhteistyö Dynaudion kanssa paljastui

OnePlussan jo aiemmin huhutut uudet Buds Pro 2 -kuulokkeet ovat nyt paljastuneet ensimmäisissä kuvissa.

Vuotaja Kuba Wojciechowski yhteistyössä 91mobiles-sivuston kanssa on paljastanut OnePlus Buds Pro 2 -kuulokkeista ja niiden latauskotelosta vihreänä Olive Green -värivaihtoehtona yhteensä kolme tarkkaa tuotekuvaa.

Kuvien myötä on myös nyt paljastunut, että OnePlus on lähtenyt yhteistyöhön tanskalaisen kaiuttimistaan tunnetun Dynaudion kanssa. Kuulokkeiden latauskotelon ulko- ja sisäpuolelta löytyy Dynaudio-logo, ja sisäpuolen teksti kertoo kuulokkeiden olevan luotu yhdessä sen kanssa.

Aiempi raportti kertoi hiljattain OnePlussan jo aloittaneen OnePlus Buds Pro 2 -kuulokkeiden tuotannon. Toistaiseksi ei ole tarkemmin tiedossa, milloin OnePlus aikoo kuulokkeensa julkistaa, mutta huhujen mukaan se tapahtuisi ainakin Kiinan markkinoille vielä loppuvuoden 2022 aikana odotettavan OnePlus 11 -älypuhelimen rinnalla.

Vuotaneiden kuvien perusteella OnePlus Buds Pro 2 -kuulokkeiden muotoilu on säilymässä pitkälti edeltäjiensä linjoila. Myös alkuperäisistä OnePlus Buds Pro -kuulokkeista tuttu kaksisävyinen viimeistely on yhä läsnä.

Malliston huippua tähän asti edustaneet alkuperäiset OnePlus Buds Pro -kuulokkeet OnePlus julkisti heinäkuussa 2021.

Aiemmin tietoja tulevista OnePlus Buds Pro 2 -kuulokkeista paljasti tuttu vuotaja Steve Hemmerstoffer eli OnLeaks yhteistyössä Pricebaba-sivuston kanssa.

Paljastuneiden teknisten tietojen mukaan OnePlus Buds Pro 2 -kuulokkeet ovat varustettu 11 ja 6 millimetrin kaksitie-kaiutinelementtijärjestelmällä, kun alkuperäisissä OnePlus Buds Pro -kuulokkeissa on vain yksittäinen 11 millimetrin kaiutinelementti. Nyt OnePlus Buds Pro 2:ssa rinnalle on lisätty erillinen 6 millimetrin diskanttikaiutin korkeita ääniä toistamaan.

OnePlus Buds Pro 2 -kuulokkeet. Kuva: Kuba Wojciechowski / 91mobiles.
OnePlus Buds Pro 2 -kuulokkeet. Kuva: Kuba Wojciechowski / 91mobiles.

OnePlus Buds Pro 2 -kuulokkeet tulevat myös raportoidusti tukemaan LHDC 4.0 -äänikoodekkia sekä tilaäänen toistoa. Paljastuksen mukaan kuulokkeiden aktiivinen melunvaimennus hiljentäisi ulkopuolisia ääniä jopa 45 desibelillä, ja alkuperäisten OnePlus Buds Pro -kuulokkeiden tavoin aktiivinen melunvaimennus tulee olemaan edelleen mukautuva ympäristön äänitason mukaisesti. Kummassakin kuulokkeessa on kolme mikrofonia.

Aktiivinen melunvaimennus käytössä OnePlus Buds Pro 2 -kuulokkeiden pitäisi tarjota 6 tunnin ja ilman sitä 9 tunnin akunkesto. Latauskotelon kanssa yhdessä akunkesto yltää vastaavasti 22 ja 38 tuntiin.

OnePlus Buds Pro 2:n latauskotelo tulee tukemaan myös langatonta latausta, minkä lisäksi Warp Charge -pikalatauksella 10 minuutin kotelon lataus tuo jopa 10 tuntia lisää kuunteluaikaa. Kuulokkeisiin 10 minuutin pikalataus tuo 3 tuntia kuunteluaikaa.

Muita ominaisuuksia OnePlus Buds Pro 2 -kuulokkeissa tulevat kerrotun mukaan olemaan tuki Bluetooth 5.2 -yhteydelle ja Google Fast Pair -pikaparitukselle, 69 millisekunnin matala viive sekä IP55-luokiteltu pölyn- ja vedenkestävyys.

Alkuoeräisistä OnePlus Buds Pro -kuulokkeista värivaihtoehtoja ovat olleet musta ja valkoinen sekä myöhemmin esitelty hopea. OnePlus Buds Pro 2 -kuulokkeiden värivaihtoehtojen on puolestaan kerrottu koostuvan nyt paljastuneen vihreän ohella yhä mustasta ja valkoisesta.

OnePlus Buds Pro 2 -latauskotelo. Kuva: Kuba Wojciechowski / 91mobiles.
OnePlus Buds Pro 2 -latauskotelo. Kuva: Kuba Wojciechowski / 91mobiles.