Kuvavuoto: Tältä näyttää tuleva Coca-Cola-älypuhelin

Tuleva Coca-Colan brändiä kantava älypuhelin on paljastunut verkkoon vuotaneessa kuvassa.

Oheisen kuvan jakoi Twitterissä vuotaja Mukul Sharma, jonka mukaan kuvan älypuhelin on tulossa saataville ainakin Intian markkinoilla kuluvan vuoden 2023 ensimmäisen neljänneksen aikana.

Coca-Cola itse ei ole lähdössä omalla laitteella älypuhelinmarkkinoille, vaan kyse on brändiyhteistyöstä älypuhelinvalmistajan kanssa.

Tarkemmin huhuissa ei ole paljastunut laitteen valmistajaa, mutta arvailut ja spekulaatiot laitteen muotoilun perusteella viittaavat myös OnePlussan sisarbrändinä tunnetun Realmen olevan uuden älypuhelimen takana.

Coca-Cola-älypuhelin tulee olemaan väritykseltään punainen, ja takana puhelimessa nähdään sekä pienessä että suuremmassa koossa Coca-Cola-tekstilogo. Mahdollisesti Coca-Cola-teema toistuu myös älypuhelimen ohjelmistossa ja kenties varusteissakin, mutta tästä ei ole vielä varmuutta.

Takana älypuhelimessa nähdään lisäksi kaksi kameraa ja LED-kuvausvalo. Muuten Coca-Cola-älypuhelimen ominaisuuksista ei ole vielä tietoa.

Kuten 91mobiles-sivusto huomauttaa, puhelimen rakenne muistuttaa Realmen vuoden 2022 lopulla esittelemää Realme 10 -4G-älypuhelinta.

Nähtäväksi jää, saapuuko Coca-Cola-älypuhelin aikanaan myyntiin muuallakin kuin Intiassa. Coca-Cola on maailmanlaajuisesti yksi tunnetuimmista brändeistä.

Coca-Colalle lähtö mukaan älypuhelinmarkkinoille on uusi avaus. Kilpailija Pepsi lisensoi brändinsä puolestaan käyttöön jo 2015 Kiinassa myydyissä älypuhelimissa Pepsi P1:ssä ja Pepsi P1S:ssä.

Realme 10.
Realme 10.