Uusi verkkokauppa Teknavi.com

Kuvavuoto: Samsungin odotetusta Galaxy S21 FE 5G -älypuhelimesta paljastui laaja joukko markkinointikuvia

Jälleen kerran vuodot pitkään odotetusta Samsung Galaxy S21 FE 5G:stä jatkuvat.

Tällä kertaa ovat paljastuneet erittäin laajasti puhelinta markkinoivat viralliset kuvat.

Alta löytyvät lukuisat kuvat ovat jatkoa jo aiemmin hyvissä ajoin paljastuneelle yksittäiselle markkinointikuvalle. Tällä kertaa uudet kuvat paljasti CoinBRS-sivusto. Sinällään mitään uutta kuvat eivät paljasta, sillä Galaxy S21 FE:n designin yksityiskohdat olivat tiedossa jo entuudestaan.

Alun perin Galaxy S21 FE 5G:tä odotettiin julkistettavaksi jo kesän 2021 aikana, mahdollisesti elokuussa, mutta lanseeraus on viivästynyt komponenttipulan vuoksi.

Aiemmin vuotaja Jon Prosser paljasti Samsungin suunnittelevan Galaxy S21 FE:n julkistusta 4. tammikuuta ja markkinoilletuloa 11. tammikuuta.

Galaxy S21 FE:ssä kyse on Samsungin aiempien Fan Edition -laitteiden tavoin edullisemmasta, mutta keskeisimmät huippuominaisuudet tarjoavasta versiosta Samsungin kevään 2021 Galaxy S21 -huippupuhelinsarjan jatkoksi. Se sisältää noin 6,4 tuuman ja Full HD+ -tarkkuuden AMOLED-näytön 120 hertsin virkistystaajuudella ja kolme takakameraa. Kamerat voivat olla 12 megapikselin pääkamera, 12 megapikselin ultralaajakulmakamera ja 8 megapikselin telekamera. Etukamerasta on odotettu 32-megapikselistä.

Galaxy S21 FE:ssä on myös tyypillisiä huippupuhelinten ominaisuuksia, kuten tuki myös langattomalle lataukselle sekä IP68-luokitellusti pöly- ja vesitiivis rakenne.

Galaxy S21 FE:tä odotetaan mahdollisesti eri markkinoille eri järjestelmäpiirillä. Alun perin ainoaksi järjestelmäpiiriksi odotetun Snapdragon 888:n rinnalla Galaxy S21 FE:stä on tulossa Samsungin omalla Exynos 2100 -järjestelmäpiirillä varustettu versio. Joidenkin huhujen mukaan Galaxy S21 FE on kuitenkin tulossa markkinoille vain Euroopassa.

Tallennusmuistin osalta odotetut vaihtoehdot ovat 128 ja 256 gigatavua. Galaxy S21 FE:n akun kapasiteetiksi on puolestaan odotettu 4 500 milliampeerituntia ja USB-C-liitännän kautta tuettu pikalatausteho voi olla 25 wattia.

Värivaihtoehdoiksi odotetaan ainakin valkoista, laventelia, kermaa ja mustaa.

Galaxy S21 FE:n perässä seuraavan sukupolven Galaxy S22 -huippupuhelinten julkistusta odotetaan jo helmikuussa.