Kuvavuoto: Motorolan tuleva Moto G54 5G -älypuhelin paljastui kolmena eri värivaihtoehtona - julkistusta odotetaan lähiaikoina

Motorola on julkistamassa lähiaikoina todennäköisesti useampia uusia Moto G -sarjan älypuhelimia.

Nyt tunnettu vuotaja Evan Blass on paljastanut X-palvelussa tulevan keskihintaluokan Moto G54 5G:n kolmena eri värivaihtoehtona – sinisenä, vaaleanvihreänä ja mustana.

Ensimmäiset heikompilaatuiset vuotokuvat Moto G54 5G:stä nähtiin jo aiemmin.

Motorola aloitti uuden Gx4-sukupolven älypuhelinjulkistukset heti elokuun alussa esittelemällä Moto G14:n Kiinassa. Useiden uusien G-sarjalaisten julkaisua odotetaan syksyn aikana myös Euroopan markkinoille, niiden joukossa myös Moto G54 5G.

Motorola Moto G54 5G vaaleanvihreänä. Kuva: Evan Blass / Twitter.
Motorola Moto G54 5G vaaleanvihreänä. Kuva: Evan Blass / Twitter.

Muotoilullisesti Moto G54 5G ei tarjoa mitään erikoista. Takana on suorakulmion muotoinen takakamerakohouma, jolla sijaitsevat kaksi kameraa sekä LED-kuvausvalo. Etukamera sijaitsee reiässä näytön yläreunan keskellä. Erityisesti näytön alareunus on varsin kookas. Sormenjälkilukija on sijoitettu virtapainikkeeseen puhelimen oikealla sivulla.

Moto G54 5G sisältää raportoidusti 6,5 tuuman näytön 20:9-kuvasuhteella, Full HD+ -tarkkuudella ja 120 hertsin virkistystaajuudella.

Muita ominaisuuksia pitäisi olla 50 megapikselin pääkamera ilahduttavasti optisella kuvanvakaimella varustettuna, 16 megapikselin etukamera, stereokaiuttimet, Dolby Atmos -tuki, sekä 5 000 milliampeeritunnin akku. Järjestelmäpiiristä ei ole vielä paljastunut tietoa, mutta RAM-käyttömuistia pitäisi olla 8 gigatavua ja tallennusmuistia 256 gigatavua. Lisäksi tallennustilaa voi laajentaa jopa 1 teratavun microSD-muistikortilla.

Markkinoille Moto G54 5G on saapumassa Android 13 -käyttöjärjestelmäversiolla.

Motorola Moto G54 5G mustana. Kuva: Evan Blass / Twitter.
Motorola Moto G54 5G mustana. Kuva: Evan Blass / Twitter.