Uusi verkkokauppa Teknavi.com

Kuvavuoto: Lenovo Legion 2 Pro -pelipuhelin paljastui ensi kerran - poikkeuksellinen design, takana myös tuuletin

Lenovo tulee julkistamaan uuden Legion 2 Pro -pelipuhelimensa torstaina 8. huhtikuuta.

Nyt puhelin on nähty ensi kerran vuotokuvissa, jotka julkaistiin kiinalaisessa Weibo-yhteisöpalvelussa AnTuTu-suorituskykytestisovelluksen tilillä. Kuvien perusteella Legion 2 Pro tulee tarjoamaan mielenkiintoisen designin.

Tuleva uutuus on jatkoa ensimmäiselle Lenovon Legion-pelibrändin puhelimelle viime vuodelta.

Lenovo on jo vahvistanut tulevan Legion-pelipuhelinuutuutensa olevan varustettu 6,92 tuuman AMOLED-näytöllä ja 144 hertsin virkistystaajuudella. Näytön päivitysnopeus on siis säilymässä ennallaan jo alkuperäisen edeltäjänsä erittäin korkealla tasolla, mutta näytön koko on kasvamassa vielä selvästi 6,55 tuumasta. 6,92 tuuman koolla Lenovo Legion 2 Pro tuleekin olemaan varustettu yhdellä suurimmista näytöistä ei vain pelipuhelimissa, vaan kaikista älypuhelimissa.

Näytössä ei ole lovea tai reikää, vaan etupuolen design on jotakuinkin symmetrinen.

Legion 2 Pron AMOLED-näyttöpaneelin on kerrottu olevan Samsungin valmistama ja E4-tyyppiä. Suorituskykytesti on paljastanut näytön tarkkuudeksi 2460×1080 pikseliä 20,5:9-kuvasuhteella. Kosketustunnistus toimii jopa 720 hertsin taajuudella ja kosketusvaste on vain 3,8 millisekuntia.

Uusissa vuotokuvissa suurin huomio kiinnittyy takaosaan. Lenovo on päätynyt mielenkiintoiseen, jopa erikoiseen kolmiosaiseen ratkaisuun, jossa keskellä sijaitsevassa osassa nähdään kaksi takakameraa, LED-kuvausvalo sekä pyörivä pienikokoinen tuuletin. Lisäksi keskellä on vielä tähtilogo, joka sisältää ilmeisesti LED-valaistuksen.

Tuuletin on uusi lisäys, jota ei ollut mukana vielä alkuperäisessä Legion-pelipuhelimessa. Sen pitäisi tuoda lisäviilennystä osana jäähdytysjärjestelmää.

Lenovo Legion 2 Pro näyttää takaa poikkeukselliselta. Mukana puhelimessa on myös pieni tuuletin.
Lenovo Legion 2 Pro näyttää takaa poikkeukselliselta. Mukana puhelimessa on myös pieni tuuletin.

Näytön yksityiskohtien lisäksi Lenovo on jo ennen varsinaista julkistusta vahvistanut jo myös Legion 2 Pron olevan varustettu edelleen pidemmältä kyljeltä esiiin nousevalla etukameralla. Etukameran tarkkuus on 44 megapikseliä. Vastakkaiselta pidemmältä kyljeltä tulee löytymään myös toinen USB-C-liitäntä. Kaiken kaikkiaan puhelimen design on optimoitu vaakasuuntaiseen käyttöön, kahdella kädellä pidellen esimerkiksi pelatessa.

Takana Legion 2 Pro tulee Lenovon mukaan sisältämään 64 megapikselin pääkameran 1/1,32 tuuman OmniVisionin kennolla. Puhelin tukee jopa 8K 30 fps ja 4K 120 fps -videokuvausta.

Järjestelmäpiirinä Lenovo Legion 2 Prossa on muiden kevään kovimpien pelipuhelinkilpailijoidensa tavoin Qualcommin Snapdragon 888. RAM-käyttömuistia pitäisi olla 12 tai 16 gigatavua ja sisäistä tallennusmuistia 128, 256 tai 512 gigatavua malliversiosta riippuen.

Akun kapasiteetti Lenovo Legion 2 Prossa on 5 500 milliampeerituntia ja se tukee edelleen 90 watin pikalatausta.