Kuvavuoto: Doogeelta tulossa älypuhelin ennätysmäisellä 22 000 milliampeeritunnin jättiakulla - designin inspiraationa Nokian perustaman Vertun luksuspuhelimet

Kestävärakenteisista älypuhelimistaan tunnetulta Doogeelta on tulossa jälleen mielenkiintoinen uutuus.

Doogee V Maxista ovat nyt paljastuneet ensimmäiset kuvat ja tiedot.

Kuvia ja tietoja Doogee V Maxista paljasti GSMArena.com-sivusto.

Doogee V Max on varustettu jättimäisellä 22 000 milliampeeritunnin akulla, josta pitäisi riittää virtaa 6-10 päivän normaaliin käyttöön, 100 tuntiin puheluja tai 64 päivän valmiusaikaan. Akku latautuu 33 watin pikalatauksella.

22 000 milliampeeritunnin akku tulee olemaan suuruudeltaan uusi ennätys älypuhelimissa jättäen taakseen vuonna 2022 markkinoille tulleen 21 000 milliampeeritunnin akulla varustetun Oukitel WP19:n.

Suuri akku näkyy vääjäämättä myös Doogee V Maxin suuressa koossa. Paksuutta puhelimella on 27,3 millimetriä, eli yli kolminkertaisesti nykypäivän tavanomaisiin älypuhelimiin verrattuna.

Muuten kuin akultaan Doogee V Max ei tarjoa yllättäviä ominaisuuksia. Siinä on 6,58 tuuman ja Full HD+ -tarkkuuden IPS LCD -näyttö 120 hertsin virkistystaajuudella sekä Corningin Gorilla Glass -lasilla.

Nahkamaisen takapinnan ja muun takadesignin voi nähdä saaneensa inspiraation Nokian aikanaan perustaman Vertu-luksuspuhelinvalmistajan tyylistä. Kestävyydeltään Doogee V Max on tuttua tasoa IP68/IP69-luokitellulla pölyn- ja vedenkestävyydellä sekä tietyiltä osin Yhdysvaltain puolustushallinnon MIL-STD-810H-standardin vaatimusten mukaisuudella.

Takana Doogee V Maxissa on 108 megapikselin pääkamera Samsungin ISOCELL HM2 -kennolla, yhdessä infrapunavalojen kanssa toimiva 20 megapikselin yönäkökamera Sony IMX350 -kennolla sekä 16 megapikselin ultralaajakulmakamera 130 asteen kuvakulmalla ja makrokuvauksella. Kameroiden toimintaa tukee kaksi erillistä LED-kuvausvaloa infrapunavalojen lisäksi.

Etupuolelta löytyy 32 megapikselin kamera Sony IMX616 -kennolla ja 90 asteen kuvakulmalla.

Järjestelmäpiirinä Doogee V Maxissa on MediaTekin keskitason Dimensity 1080, jonka rinnalta löytyy 12 gigatavua RAM-käyttömuistia sekä 256 gigatavua UFS 3.1 -tyypin tallennusmuistia. Lisää tallennustilaa saa microSD-muistikortilla. Muita ominaisuuksia ovat muun muassa 5G-mobiiliverkkoyhteys ja NFC-lähiyhteys.

Sormenjälkilukija sijaitsee virtapainikkeessa puhelimen oikealla sivulla. Tuttu ominaisuus aiemmista Doogee-puhelimista on myös vasemmalta sivulta löytyvä kustomoitavissa oleva toimintopainike.

Doogee V Max on tulossa markkinoille Android 12 -käyttöjärjestelmäversiolla.

Värivaihtoehtoja Doogee V Maxista ovat musta Classic Black, hopea Moonshine Silver ja kulta Sunshine Gold. Kaikissa pääväri on musta, mutta yksityiskohtien väritys on erilainen.

Doogee V Max edestä. Kuva: GSMArena.com.
Doogee V Max edestä. Kuva: GSMArena.com.