Uusi verkkokauppa Teknavi.com

Huhu: Samsung Galaxy S8:sssa hurja muutos verrattuna edeltäjään

Samsungin Galaxy S -sarjan huippupuhelin on uudistumassa monin eri tavoin. Korealainen ETNews kertoo puhelimeen odotettavissa olevista ”valtavista laitteistomuutoksista”.

Jo vinhasti huhuissa pyörivän Galaxy S8 -mallin koko etupuoli tulee olemaan näyttöä, johon myös sormenjälkitunnistin voisi olla integroitu. Ainakin se löytyisi näyttölasin alta. Näin erillinen kotinäppäin katoaisi.

Samsungin odotetaan julkistavan Galaxy S8:n jo alkuvuodesta – ja tietojen mukaan jo odotettua aiemmin, ainakin osittain sen tänä syksynä lanseeratun Galaxy Note7:n kompastuttua akkuongelmiin, joihin ei ole vieläkään saatu lopullista selvyyttä.

Myös Applen seuraavaan iPhoneen on huhuttu vahvasti myös koko etupuolen täyttävää näyttöä integroidulla sormenjälkitunnistimella eli samoja muutoksia kuin Galaxy S8:aan.

Lisäksi ETNews kertoo nyt, että Galaxy S8:n näyttö voisi kaareutua jopa kaikilta reunoiltaan eli aiempien kahden sivureunan lisäksi myös ylä- ja alareunastaan laitteen sivuille. Galaxy S8:aan pitäisi olla tulossa myös taakse kaksoiskamera. Ilmeisesti ETNewsin mukaan Samsungilla on mietitty teknisen ratkaisun osalta, aiotaanko Galaxy S8:aan tuoda kaksoiskamera yhdellä kennolla mutta kahdella linssillä vai kaksi kameraa omilla kennoillaan.

Jo aiemmin Galaxy S8:aan on huhuttu myös 4K-tarkkuuden näyttöä. Myös kaksoiskamera on ollut esillä jo aiemmissakin huhuissa.