Uusi verkkokauppa Teknavi.com

Uusia Nokia-peruspuhelimia tulossa - esillä jo viranomaiskuvissa

Nokia-puhelimista vastaava HMD Global on tuomassa markkinoille kaksi uutta Nokia-peruspuhelinta, jotka ovat paljastuneet jo Kiinan viestintäviranomaisen TENAAn kautta myös kuvissa.

Tulevien puhelinten varsinaiset mallinimet eivät ole vielä tiedossa, vaan toistaiseksi ne tunnetaan mallikoodeillaan. Uutuuksissa nähdään samaa muotokieltä pienin eroin. Hienoisia viitteitä muodoissa nähdään myös hinnakkaampaan uuteen Nokia 3310:een, josta näyttää tulleen todellinen hittituote.

Uusista puhelimista paremmin varusteltu on Nokia TA-1017. Se sisältää myös kameran, mutta ei kuitenkaan LED-kuvausvaloa. SIM-korttipaikkoja on kaksi kappaletta. Näytön koko vaikuttaa myös TA-1017:ssä alle kaksituumaiselta.

Nokia TA-1017 edestä ja takaa.
Nokia TA-1017 edestä ja takaa.
Nokia TA-1017 sivusta.
Nokia TA-1017 sivusta.

Toinen jo aiemmin paljastunut yksinkertaisempi peruspuhelin on kahtena versiona Nokia TA-1034 ja Nokia TA-1010. Puhelin on nähty TENAAn kuvissa sekä tummana että valkoisena. Erittäin yksinkertaisen puhelimen on huhuissa mainittu olevan edullisimman Nokia-peruspuhelimen 105:n seuraaja. Puhelimesta ei löydy edes kameraa, mutta sen voidaankin odottaa maksavan vain alle 20 euroa. Puhelin on tulossa sekä yhden että kahden SIM-korttipaikan versiona.

HMD Global julkistanee uudet peruspuhelimensa lähiaikoina.

Nokia TA-1034 edestä ja takaa.
Nokia TA-1034 edestä ja takaa.
Nokia TA-1010 edestä ja takaa.
Nokia TA-1010 edestä ja takaa.