Uusi verkkokauppa Teknavi.com

Huhu: iOS 14 tulossa päivityksenä kaikille iOS 13:n tukemille iPhoneille

Huhut kertovat kaikkien iOS 13 -yhteensopivien laitteiden saavan myös tulevan iOS 14 -päivityksen. Applen odotetaan julkistavan uuden iOS 14 -ohjelmistonsa kesäkuun loppupuolella ja päivityksenä se on saapumassa syksyllä.

Israelilaisen The Verifier -sivuston mukaan kaikki iOS 13 -päivityksen saaneet iPhonet saavat myös iOS 14 -päivityksen. Näin ollen yhdenkään iPhone-mallin tuki ei päättyisi iOS 14 -päivityksen jakelun alkaessa.

Mikäli huhut pitävät paikkansa, saisivat kaikki iPhone-mallit iPhone 6s -sarjasta alkaen iOS 14 -päivityksen. Esimerkiksi iPhone 6s on julkaistu jo vuonna 2015.

Samalla kuitenkin kerrotaan, että iOS 14 olisi viimeinen suuri ohjelmistopäivitys iPhone 6s:lle ja alkuperäiselle iPhone SE:lle. Kaksikko jakaa saman A9-järjestelmäpiirin, joten huhu kuulostaa loogiselta.

Israelilaisperäiset tiedot kannattaa ottaa vastaan varauksella, sillä The Verifier on viime vuosina saanut muutamia Apple-väittämiä oikein, mutta monesti sivusto on ollut myös väärässä.

Applen odotetaan esittelevän uuden iOS 14 -ohjelmistonsa 22. kesäkuuta alkavassa Worldwide Developers Conference -tapahtumassa. Jo aiemmin Apple vahvisti, että koronapandemian vuoksi tapahtuma järjestetään ensi kertaa kokonaan verkossa.