Huawei saattaa esitellä P30-puhelimista pian uusia värivaihtoehtoja – kaksivärinen design paljastui mallisuojahakemuksista

Huawein aiemmin jättämät mallisuojahakemukset vihjaavat tulevista uutuusväreistä Huawei P30 -älypuhelimelle. Väreistä uutisoi hollanninkielinen LetsGoDigital-sivusto.

Huawei P30 on saamassa kaksi värivaihtoehtoa, kaksivärisiä kumpainenkin. Väreistä ensimmäinen muistuttaa jo julkaisussa saataville tullutta kristallia, mutta väri jakautuu kameran alapuolelta kahtia. Alaosa kiiltelee kristallimaisesti yläpuolen vaikuttaessa silmämääräisesti mattapintaiselta ja yksiväriseltä. Toinen värivaihtoehto puolestaan on ylhäältä tummanharmaa alaosan ollessa vaaleamman harmaan sävyinen.

Uudet värivaihtoehdot ovat kaksisävyisiä.
Uudet värivaihtoehdot ovat kaksisävyisiä.

Huawei julkisti P30-älypuhelinmallistonsa maaliskuussa, ja sekä perusmalli Huawei P30:sta että lippulaiva Huawei P30 Pro:sta tuotiin saataville kolme värivaihtoehtoa: kiiltävä musta sekä kaksi liukuväriä, vaaleampi kristalli (Breathing Crystal) ja tummempi revontuli (Aurora). Kristalli yhdistää vaaleansinistä ja violettia, revontuli vihreää ja sinistä. Lisäksi kaksikko julkaistiin alkukesästä punaisessa Amber Sunrise -värissä myös Suomessa.

Toinen värivaihtoehto yhdistelee harmaan sävyjä.
Toinen värivaihtoehto yhdistelee harmaan sävyjä.

Uusien värien saapumisesta Suomeen ei luonnollisesti ole vielä tietoa. Värit saatetaan kuitenkin nähdä Huawein tilaisuudessa Berliinin IFA-messuilla 6. syyskuuta. Myös viime vuonna kiinalaisvalmistaja julkisti Saksassa uusia värejä, tuolloin P20-malleilleen.