Vuotokuvat: HTC:n ennennäkemätön Android-älykello

HTC:n Android Wear -älykello koodinimeltään Halfbeak on paljastunut uusissa kiinalaisessa Weibo-palvelussa julkaistuissa kuvissa, joista uutisoi myös alankomaalainen Techtastic-sivusto.

Kellosta ei ole kuvien lisäksi tarkempia tietoja, mutta kuvat paljastavat muutamia teknisiä yksityiskohtia, kuten näytön pyöreyden, sykemittarin löytymisen sekä kellon sisältävän kolme painiketta.

HTC on aiemmin tehnyt yhteistyötä aktiivisuusrannekeiden osalta urheiluvaateyhtiö Under Armourin kanssa, jonka logo koristaa myös nyt kuvissa nähdyn älykellon alapintaa HTC:n oman logon ohella sykemittarinyläpuolella.

HTC:n suunnitelmista tuoda Android Wear -kelloaan markkinoille ei ole mitään tietoa. Sekin on mahdollista, että kuvissa nähdyn prototyypin kaltaista laitetta ei ikinä markkinoilla nähtäisi. Android Wear -kellot eivät ole menestyneet markkinoilla, ja useampien valmistajien on kerrottu pitävän taukoa niiden julkaisusta. Halfbeakista on kuultu raportteja jo reilusti yli vuosi sitten, mikä osaltaan vahvistaisi näkemystä, että kuvissa voi esiintyä jo jatkokehityksen osalta hylätty prototyyppi.

HTC:n Halfbeakissa on myös sykemittari.

 

HTC Halfbeakin ranneke.