Uusi verkkokauppa Teknavi.com

Honor rekisteröi Magic Fold ja Magic Flip -tavaramerkit - taittuvanäyttöisen älypuhelimen julkistus tulossa pian

Honorilta on odotettu myöhemmin tänä vuonna sen ensimmäistä taittuvanäyttöistä älypuhelinta.

Nyt Honor on hakenut itselleen kotimaassaan Kiinassa tavaramerkit Honor Magic Flip ja Honor Magic Fold. Tämän huomasi DealnTech-sivusto.

Honorilta on odotettu aluksi kirjan tavoin avautuvaa laitetta, johon on aiemmkin viitattu huhuissa jo Honor Magic Fold -nimellä. Sen pitäisi sisältää sisäänpäin taittuva näyttöpaneelin, ja näyttöpaneelitoimittajina ovat BOE ja Visionox.

Joidenkin huhujen mukaan taittuvanäyttöisen Honorin julkistus voisi tapahtua jo heinäkuussa.

Honor Magic Foldille ja Honor Magic Flipille on jo haettu tavaramerkki Kiinassa.
Honor Magic Foldille ja Honor Magic Flipille on jo haettu tavaramerkki Kiinassa.

Honor itsekin on jo aiemmin vihjannut, että Magic-sarjassa tullaan näkemään jatkossa ”premium-tason lippulaivatuote”, joka on ”varustettu loistavalla kuvanlaadulla ja hyödyntää parasta mahdollista Qualcommin järjestelmäpiiriä tarjotakseen loistavat kuvanprosessoinnin kyvyt”. Tämän on arveltu tarkoittavan Qualcomm Snapdragon 888:aa tai sen päivitettyä versiota.

Muuten tulevasta Honorin taittuvanäyttöisestä älypuhelimesta ei vieiä ole tietoa.

Myös rekisteröity Honor Magic Flip -nimi vihjaa mahdollisesta simpukkapuhelimen mallisesta, kapeammasta ja pystysuunnassa avattavasta taittuvanäyttöisesta älypuhelimesta, josta ei ole enempää tietoa. Honor on saattanut suojata mallinimen samalla vain varmuuden vuoksikin tai istten se suunnittelee tällaisen älypuhelimen tuomista markkinoille esimerkiksi ensi vuonna.