Uusi verkkokauppa Teknavi.com

Halpa Nokia 2 tulossa pian – yhdysvaltalaisjälleenmyyjä listasi jo verkkokauppaansa

HMD Global julkisti tällä viikolla toistaiseksi vain Kiinan markkinoille uuden keskihintaluokan Nokia 7 -älypuhelinmallin. HMD:ltä on jo jonkin aikaa odotettu myös jo reilusti yli kuukausi sitten lehdistökuvissa vuotaneen edullisen Nokia 2:n julkistusta.

Nyt yhä julkistamaton Nokia 2 on noussut jälleen esille. Yhdysvaltalainen B & H Photo on listannut puhelimen jo verkkokauppaansa, minkä huomasi WinFuture.de-sivusto .Puhelimen hinnaksi mainitaan 99 dollaria. Nokia 2:sta on näin odotetusti tulossa selvästi edullisin uusista Nokia-älypuhelimista. Suomessa tähän asti edullisimman Nokia 3:n hinta on 149 euroa.

Aiemmat paljastukset Nokia 2:sta ovat kertoneet myös erittäin kookkaasta 4 000 milliampeeritunnin akusta, Qualcommin Snapdragon 210 tai 212 -järjestelmäpiiristä, joka sisältää neljä 1,3 gigahertsin ARM Cortex-A7 -suoritinydintä, sekä vain 1 gigatavun RAM-muistista. Näytön kooksi on arvioitu jonkin verran alle 5 tuumaa ja kuoret ovat muovia. Mikäli tiedot Nokia 2:n ominaisuuksista pitävät paikkansa, on tulossa jättimäistä akkua lukuun ottamatta teknisesti odotetun vaatimaton budjettiälypuhelin. Jo julkistetun Nokia 7:n tavoin myös Nokia 2:sta Android-navigaatiopainikkeet löytyisivät näytöltä erillisten painikkeiden sijaan. Nokia 3:n tavoin tulevassa uutuudessa ei ole sormenjälkilukijaa.

Yhdysvalloissa Nokia 2 olisi tulossa myyntiin TA-1035-mallikoodin versiona. Myös se on varustettu kahdella SIM-korttipaikalla. 

Nokia 2. Evan Blassin aiemmin vuotamat lehdistökuvat.
Nokia 2. Evan Blassin aiemmin vuotamat lehdistökuvat.