Uusi verkkokauppa Teknavi.com

Ensi viikolla hurjasti puhelinjulkistuksia – Honor räväyttää kolmella uudella laitteella?

Ensi viikolla on luvassa useita uusia mobiilialan julkistuksia. Huawein sisarbrändi julkistaa ainakin Kiinassa ensi viikolla uuden Honor 6X -älypuhelimen, Honor S1 -älykellon sekä nyt viimeisimmän uuden ennakkokuvan perusteella myös Honor-tablettilaitteen. Honorin julkistustilaisuus on vuorossa tiistaina 18. lokakuuta.

Myös toinen kiinalaisvalmistaja ZTE on esittelemässä uutta oman nubia-puhelinmallistonsa alla. Maanantaina 17. lokakuuta odotettavassa tilaisuudessa odotetaan julkistettavan nubia Z11 minin seuraaja, mahdollisesti nubia Z11 mini S ja kaksoiskameralla varustettuna. Muita tietoja ei juurikaan vielä ole. nubia-julkistus on luvassa 17. toukokuuta.

Eikä tässäkään vielä kaikki edes kiinalaisvalmistajien osalta.

Maailman TOP5-suurimpiin älypuhelinvalmistajiin jo kohonnut Oppo on julkistamassa seuraajat suosituille Oppo R9 -puhelimilleen eli Oppo R9s:n ja Oppo R9s Plussan. Oppo on lähetellyt kutsuja tilaisuuteen R9s:n jo mainiten ja lähettäen kutsun mukana Sonyn IMX398-kameramoduulin, jonka odotetaan olevan R9s:n uusi 16 megapikselin kamera. Oppo-julkistusten päivä on keskiviikko 19. lokakuuta.

Lisäksi ensi viikolta odotetaan vielä torstaina 20. lokakuuta myös uutta Kodak-älypuhelinta. Legendaarisen kamerayhtiön brändiä kantavien Kodak-älypuhelinten takana on sama yhtiö Bullitt Group kuin Caterpillarin brändillä ratsastavissa CAT-puhelimissakin. Viime vuonna julkaistu Kodak-puhelin oli keskiluokkainen, mutta tulevan uutuuden ennakkokuva lupaa ainakin metallirakenteensa osalta aiempaa enemmän huipputasoa edustavaa puhelinta. Tuleva Kodak-puhelin tullee olemaan metallirakenteinen.