Uusi verkkokauppa Teknavi.com

Asus: Maailman tehokkain pelitabletti tulossa 4. tammikuuta

Asus tulee kuulumaan niihin lukuisiin yhtiöihin, joilta on tulossa uusia julkistuksia ensi viikolla CES-messujen aikoihin.

Jo ennakkoon Asus on nyt nostattanut odotuksia kertomalla 4. tammikuuta tulossa olevan ”maailman tehokkaimman pelitabletin”. Asuksen julkaisemassa ennakkokuvassa laite nähtiin sivulta, jossa näkyy muun muassa ROG Flow -merkintä. Z-mallinen asettelu vihjaa toisaalta Z-mallinimestä.

Tulevassa uutuudessa lieneekin kyse vuotaja Evan Blassin jo lokakuun lopulla Twitter-tilillään julkaisemassaan kuvassa paljastamasta, vielä julkistamattomasta Asus ROG Flow Z13 -laitteesta.

Tarkempia yksityiskohtia Asus ROG Flow Z13:sta ei ole vielä vahvistettu. Mallinimi toki antaa olettaa näytön koon olevan 13 tuumaa. Käyttöjärjestelmänä lienee Windows, ja kyse on tabletin ohella myös niin sanotusta 2-in-1-hybridilaitteesta kiinnitettävällä näppäimistöosalla.

Lisäksi Asuksen ennakkokuva on vahvistanut jo yhden USB-A-liitännän, yhden USB-C-liitännän sekä 3,5 millimetrin kuulokeliitännän. Laitteessa näyttäisi olevan liitäntä myös Asuksen ulkoiselle ROG XG Mobile -grafiikkayksikölle, jolla käyttöön voi ottaa vielä laitteen sisältämää huomattavasti tehokkaamman näytönohjaimen.