Applen tulevista Beats Solo4 -kuulokkeista paljastui lisää yksityiskohtia - luvassa parannettu äänentoisto ja jopa 50 tunnin akunkesto

Beats Solo4 -kuulokkeet tuovat useita uudistuksia ominaisuuksiin.

Applen uudet on-ear-mallin Beats Solo4 -kuulokkeet paljastuivat ensi kerran jo helmikuun lopulla, kun niistä löytyi kuvia Applen julkaisemasta uudesta iOS-käyttöjärjestelmäversiosta.

Nyt 9to5Mac-sivusto on kertonut lähteisiinsä perustuen kattavasti Beats Solo4 -kuulokkeiden ominaisuuksista. Lähteiden mukaan kuulokkeiden julkaisupäivä on 2. toukokuuta.

Beats Solo4 -kuulokkeet eivät yllätä designillaan, sillä ne näyttävät pääosin samanlaisilta kuin edeltävät, vuonna 2016 julkaistut Beats Solo3 -kuulokkeet. Apple on tehnyt kuulokkeisiin vain pieniä ulkoisia muutoksia. Liitäntä on vaihtunut Micro-USB:stä USB-C:hen.

Kuvissa on paljastunut kolme värivaihtoehtoa – musta, sininen ja pinkki.

Beats Solo4 -kuulokkeet tulevat tukemaan tilaääntä sekä dynaamista pään seurantaa. Kuulokkeiden kaiutinelementit on raportoidusti päivitetty, minkä pitäisi myös parantaa äänenlaatua. Beats Solo4 -kuulokkeissa on kustomoidut 40 millimetrin elementit, joiden pitäisi tarjota aiempaa aiempi parempi selkeys sekä taajuusvaste.

Kuulokkeiden pehmusteet kantavat UltraPlush-nimeä, ja niitä kuvaillaan erityisen mukaviksi.

USB-C-liitäntää voi kuulokkeissa käyttää lataamisen lisäksi korkealaatuiseen langalliseen äänentoistoon. Lisäksi kuulokkeissa säilyy myös 3,5 millimetrin kuulokeliitäntä toisena vaihtoehtona langalliseen käyttöön.

Akunkeston osalta Beats Solo4 parantaa 10 tunnilla verrattuna edeltäviin Beats Solo3 -kuulokkeisiin: akunkesto kuuntelussa yltää jopa 50 tuntiin. Lisäksi Fast Fuel -pikalataus tarjoaa jo 10 minuutissa 5 tuntia lisää kuunteluaikaa.

Puheluissa äänenlaatua parantavat suuntaavat mikrofonit ja uudet algoritmit.

Beats Solo4 -kuulokkeet saavat myös tuen pikaparitukselle Androidillakin, ja tuen Applen Etsi-verkostolle. Tuettu Bluetooth-versio on 5.3.

Kuulokkeet tulevat samoja hallintatoimintoja kuin Beats Studio Pro -kuulokkeet: b-painikkeen painalluksella voi keskeyttää tai jatkaa toistoa ja vastata puheluihin, kaksoispainalluksella hypätä kappaleiden yli ja pitkällä painalluksella aktivoida Siri.

Beats Solo4 -kuulokkeissa säilyy taittuva rakenne kuljettamisen helpottamiseksi. Painoa kuulokkeilla on 217 grammaa.

Yhdysvalloissa Beats Solo4 -kuulokkeet tulevat säilyttämään saman 199,99 dollarin hinnan kuin edeltäjillään.