Uusi verkkokauppa Teknavi.com

Harkitsetko iPhonen hankintaa? Odota - iPhone 7 ja iPhone SE voivat saada pian uusia vaihtoehtoja

Apple saattaa julkistaa maaliskuussa uusien iPadien rinnalla myös iPhone-uutuuksia. Näin kertoo nyt Barclays-pankki analyysissään, raportoi japanilainen Macotakara-julkaisu.

Macotakara kertoi ensimmäisenä viime vuonna iPhonen värivalikoiman laajentumisesta uudella punaisella värivaihtoehdolla, mitä Barclaysin raportti nyt tukee. Macotakara raportoi värin tulosta vasta uuteen iPhone 7s -malliin, mutta ilmeisesti se olisikin nyt tulossa lisäyksenä jo iPhone 7 -mallistoon.

Toistaiseksi iPhone 7:n ja iPhone 7 Plussan värivaihtoehtoja ovat olleet (matta)musta ja peilimusta sekä hopea, kulta ja ruusukulta olisivat myös jatkamassa mallistossa.

Barclaysin mukaan Apple esittelee punaisen iPhone 7:n maaliskuussa uusien iPadien julkistustilaisuudessa. Lisäksi iPhone-mallisto saisi täydennystä myös 128 gigatavun vaihtoehdolla iPhone SE:stä, joka tähän asti on ollut tarjolla 16 tai 64 gigatavun tallennusmuistilla.

iPadien osalta Applelta odotetaan 12,9 tuuman iPad Pron päivitystä, nykyisen 9,7 tuuman iPad Pron korvaavaa uutta 10,5 tuuman iPadia sekä edullisempaa päivitettyä 9,7 tuuman iPad-mallia. Tuore raportti sekoittaa hieman pakkaa, sillä sen mukaan luvassa olisi myös 7,9 tuuman iPad Pro.