Uusi verkkokauppa Teknavi.com

Apple rekisteröi laitetietokantaan uusia MacBook- ja Apple Watch -laitteita – tulossa myös muuta uutta

Apple on jälleen rekisteröinyt uusia tuotteita Euraasian talouskomission eli käytännössä Venäjän ylläpitämään laitetietokantaan, kertoo 9to5Mac-sivusto.

Uusina kannettavina Mac-tietokoneita tietokantaan on rekisteröity nyt mallikoodit A2141, A2147, A2158, A2179, A2182 ja A2251.

Applelta odotetaan mahdollisesti vielä loppuvuoden aikana täysin uutta 16 tuuman MacBook Pro -mallia, minkä lisäksi myös muihin malleihin voi olla luvassa pienempiä teknisiä uudistuksia.

Lisäksi Apple on rekisteröinyt myös neljä uutta Apple Watch -mallia koodeilla A2156, A2157, A2092 ja A2093, jotka ovat todennäköisesti huhutut uudet Apple Watchit keraami- ja titaanirungolla.

Aiemmin Apple on lisännyt tietokantaan jo 11 eri uutta iPhone-mallivarianttia sekä uusia iPad-malleja, joiden odotetaan olevan iPad-malliston uusi lähtötason 10,2 tuuman mallia.

Vahvojen odotusten ja paljastusten perusteella Applen odotetaan järjestävän 10. syyskuuta julkistustilaisuuden, jossa julkistettavaksi odotetaan ainakin uusia iPhoneja sekä Apple Watch -kelloja.

Sen sijaan aiemmin nähtyyn perustuen on mahdollista, että Mac- ja iPad-uutuudet esitellään vasta myöhemmin, esimerkiksi lokakuussa, omassa erillisessä tilaisuudessaan.