HTC:n Sensation XL on iskokoinen Beats Audio -viihdepuhelin

Taiwanilainen älypuhelinvalmistaja HTC on julkistanut HTC Sensation XL -puhelimen, jossa on Beats Audion hifi-tasoinen äänentoisto. HTC Sensation XL toimii Android-käyttöjärjestelmällä, ja siinä on isokokoinen 4,7-tuuman näyttö.

Beats Audio -äänentoiston ansiosta puhelin soveltuu erityisesti viihdekäyttöön. Laitteen mukana toimitetaan urBeats-kuulokkeet, joissa on sisäänrakennettu mikrofoni sekä kaukosäädin. Niiden ansiosta puheluiden hallinnointi, musiikkikappaleiden selaaminen ja äänenvoimakkuuden säätäminen onnistuvat ilman käsiohjausta.

Puhelimella voi myös jakaa musiikkisuosituksia kavereille joko tekstiviestinä, sähköpostina tai Facebook-päivityksenä. Soittoäänisovelluksella pystyy muokkaamaan omia soittoääniä.

HTC Sensation XL:ssä on HTC Watch -sovellus, joka muuttaa puhelimen video- ja elokuvakirjastoksi. HTC Watchin kautta voi joko vuokrata tai ostaa videoita. Ostetun videon voi katsoa jopa viidellä eri HTC-laitteella.

Sensation XL:ssä on 8 megapikselin kamera, valovoimainen linssi (f2.2 suurimmalla aukolla) sekä valoherkkä BI-CMOS-kenno, jonka kuvanlaatu on hyvä myös hämärässä valossa. 28 millimetrin laajakuvalinssi auttaa ottamaan kuvia lyhyeltä etäisyydeltä.

Videotoiminto tallettaa terävää kuvaa ja stereoääntä, ja videot on helppo jakaa YouTubessa, Facebookissa, tai niitä voi katsella suoraan televisiosta.

HTC Sensation XL tulee myyntiin Suomessa marraskuussa. Puhelimen hintaluokka on noin 700 euroa.

Teknari