Applen uudesta lippulaivatabletista vuotanut lisää kuvia

Apple julkaisee syksyllä useita uusia laitteita. iPhone 6:n ja iWatchin ohella näihin kuuluu huhujen mukaan myös uuden sukupolven iPadit. Uutissivusto Übergizmo julkaisi sivuillaan japanilaiselta ASCII Plus:lta peräisin olevia kuvia, joiden väitetään olevan iPad Air 2:sta.

Kuvien perusteella iPad Air 2 pysyisi ulkonäöltään melko edeltäjänsä kaltaisena. Uutena lisänä laitteessa näyttäisi olevan iPhone 5S:stä tuttu Touch ID -sormenjälkitunnistin. Kuvien mukaan Apple olisi myös jättäny aiemmista malleista tutun “mykistys”-nappulan pois, koska laitteen saa helposti mykistettyä myös iOS:n ilmoituskeskuksen kautta. iPad Air 2 vaikuttaa myös hieman edeltäjäänsä ohuemmalta.

Kuvien todenmukaisuudesta ei kuitenkaan ole tietoa. Kuvat voivat olla otettu aidon iPadin lisäksi myös esimerkiksi laitteen varhaisesta prototyypistä.

Uusien iPadien komponentteihin tulee myös varmasti päivitystä. Ulkonäköön liittyvät muutokset vaikuttavat varsin pieniltä, joten kenties Applella on enemmän takataskussa tabletin toiminnan parantamiseen liittyen.