Uusi verkkokauppa Teknavi.com

5.5-tuumainen iPhone näillä näkymin nimeltään iPhone Air

Apple julkaisee syyskuussa iPhone 6:n kahdessa eri koossa. Tuoreiden kiinalaisten mediajulkaisujen mukaan näistä suurempi olisi nimeltään iPhone Air, kertoo uutissivusto Redmond Pie. Aiemmin vuotaneiden tietojen mukaan tämä isompi iPhone olisi saatavilla vasta pienempää mallia myöhemmin, mutta uuden kiinalaisraportin mukaan sen pienimmällä muistilla varustettu malli saattaisi olla valmiina markkinoille heti syyskuun julkaisutilaisuuden jälkeen yhdessä 4.7-tuumaisen version kanssa.

Kiinalaislähteet arvelevat myös, että pienemmästä perusmallista poiketen isommalla 5.5-tuuman näytöllä varustettua iPhonea saatetaan myydä myös 16GB:n muistilla, vaikka näillä näkymin Apple julkaisee perusmallin vain 32GB:n ja 64GB:n versioina.

Nimestä iPhone Air päätellen uuden iPhonen muotoilu saattaa vastata aiemmin julkaistujen iPad Airin ja iPad minin muotoilua. Keskustelu käy kuumana uusia iPhoneja odotellessa, mutta tähän mennessä iPhone 6:sta vuotanut tieto on kuitenkin vain arvelua kunnes Apple julkaisee oman virallisen tiedotteensa siitä.