Uusi verkkokauppa Teknavi.com

Tänään tv:ssä: Ei jukopliut, huutaa Robin, kun Markku Alén hyppää BMW i8:lla

Teknavin 12. kauden kolmannessa jaksossa (uusinta tänään lauantaina klo 18.00 MTV3) poptähti Robin saapuu BMW i8:llaan rallilegenda Markku Alénin rata-ajokouluun.

Elokuussa ajokortin saanut Robin on nuoresta iästään huolimatta jo kokenut ratin kääntäjä. Karting- ja jääratataustan lisäksi huippusuosittu popidoli on päässyt ajamaan jopa F1-autoa. Listaan lisätään uusi kokemus, kun Robin hakee paikkaa Teknavin tv-ohjelman testikuskina ja hurjastelee BMW i8:lla Alastaron moottoriradalla Markku Alénin opastuksella.

– Ei jukopliut! Ikinä en ite uskaltais hypätä BMW i8:n kanssa, Robin huudahtaa, kun Alén näyttää asfalttirallin mallia testikuskikokelaalle.

Kun osat vaihtuvat, Robinin vauhti pääsee yllättämään aina kartanlukijan paikalla pelkäävän rallilegendan.

– Ei sua kyllä huimaa yhtään, jarrua! Nyt pelottaa, Alén sanoo ja hakee turhaa kädellään kauhukahvaa BMW i8:n ohjaamossa.

Jaksossa tutustutaan myös käynnissä olevan Pariisin autonäyttelyn kuumimpiin uutuuksiin, testataan suomalaisten kestosuosikki Nissan Qashqai ja selvitetään, miten virtuaalilasit soveltuvat hyötykäyttöön.

Teknavin 12. tuotantokausi esitetään 28.9. alkaen MTV3-kanavalla. Ensiesitys keskiviikkoisin klo 22.40 ja pikauusinta lauantaisin klo 18.00 MTV3:lla. Lisää ohjelman aiheista löydät osoitteesta www.teknavi.fi.