Uusi verkkokauppa Teknavi.com

Pari vuotta sitten Robin haaveili Mustangista, nyt menopeliksi valikoitui hybridisportti

Yksi Suomen suosituimmista artisteista Robin Packalen täytti keskiviikkona 18 vuotta. Muun muassa kartingia harrastaneen ja autoista kiinnostuneen suosikkiartistin autovalintaa on arvuuteltu jo hetken aikaa. Pian ensiyrittämällä läpäistyn inssin jälkeen hän julkaisi omalla instagram-tilillään autoihmisille tarpeeksi vihjeitä antavan kuvan ensiautostaan.

 

Wihiii! Let's go!

Kuva, jonka ROBIN (@robinpackalen) julkaisi

Pian tämän kuvan jälkeen BMW Suomi julkaisi omalla Facebook-tilillään useamman kuvan Robinista uutuutta kiiltävän BMW i8:n kanssa. Kyseessä on BMW:n uuden sukupolven i-sarjan lippulaivamalli, joka edustaa viimeisintä hybriditekniikkaan. Paljon nykyaikaisia kevytrakenteita sisältävän kuoren alta löytyy downsizing-trendin mukaisesti pieni 1,5-litrainen kolmisylinterinen polttomoottori, jonka rinnalla toimii vääntävä sähkömoottori. Kokonaistehoa moottorit tuottavat 362 hevosvoimaa, joiden avulla BMW saavuttaa satasen nopeuden vain 4,4 sekunnissa. Ripeästä suorituskyvystä huolimatta pistokkeesta ladattavan hybridin yhdistetyksi kulutukseksi kirjataan vain 2,1 l/100 km, mikä vastaa CO2-päästöinä lukemaa 49 g/km. Lompakkoa tämän menopelin vuoksi joutuu keventämään 156 536 euron verran.

Lue lisää Robinin valitsemasta BMW i8:sta:
Koeajo: BMW i8 – tulevaisuus saapui paikalle

Robinin valitsema hybridisportti on nähty myös Markku Alénin käsittelyssä Teknavissa. Silloista ratatestiä sää ei valitettavasti suosinut, mutta vesisateesta huolimatta auto jätti vauhtikaksikkoomme positiivisen vaikutelman. Katso alta Markku Alénin vauhdikas koeajo BMW i8:sta:

Myös Robin on ennestään tuttu Teknavin katsojille, sillä teinitähti vieraili ohjelmassa jo vuonna 2013. Hän paljastui jo silloin sekä kovaksi rattimieheksi että Teknavi-faniksi. 14-vuotiaana hän kertoi katsoneensa kaikki Teknavi-jaksot ja vielä moneen kertaan. Silloin Robinin silmissään kiilteli vielä mopoauto, ja haaveissa oli Ford Mustang.

Katso Robinin vierailu Teknavissa: