Uusi verkkokauppa Teknavi.com

Tarvitsetko autoa auttamiseen? Skoda tarjoaa autoja veloituksetta poikkeusolojen selättämiseen

Koronavirus on muuttanut käytännössä kaikkien arkielämää. Monet tahot ovat lähteneet mukaan auttamaan vaikeuksien selättämisessä.

Poikkeusolot ovat herättäneet monet yritykset tarjoamaan vastikkeetonta apua sitä tarvitseville. Kerroimme jo aikaisemmin Opelin maahantuojana toimivan LänsiAuton tarjoavan autoja maksutta terveydenhuollon ammattilaisten käyttöön. Nyt myös toinen iso kotimainen autotoimija on ryhtynyt vastaaviin toimiin.

Skodan maahantuojana toimiva Helkama-Auto Oy tarjoaa autoja veloituksetta hyvään tarkoitukseen. Skoda ei siis rajoita autojen tarjontaa tietyille toimialoille, vaan kuka tahansa autoa auttamiseen tarvitseva voi sellaista hakea.

– Koska moni on nyt vaikeassa tilanteessa, autosta voi olla suuri apu. Auton avulla on esimerkiksi helpompi auttaa eristyksissä olevia vanhuksia. Kätevästi saatavilla oleva auto tuo monet palvelut, tuotteet ja tuen niitä tarvitseville kotiovelle asti, Skodaa maahantuovan Helkama-Auton toimitusjohtaja Maija Koskela sanoo.

Skoda kampanjan kohteena on koko maa, joten autoa voi hakea asuinkunnasta riippumatta. Tärkein edellytys auton saamiselle on se, että hakija sitoutuu käyttämään autoa auttamiseen. Maahantuoja ei kerro tarkkaa määrää, mutta ilmoittaa autoja olevan tarjolla rajallinen määrä. Auton saa veloituksetta käyttöön, mutta lainaaja vastaa polttoainekuluista. Autojen laina-aika on lähtökohtaisesti kuukausi, mutta tapauskohtaisesti voidaan harkita myös pidempää ajanjaksoa. Ehdot ja hakulomakkeen löydät Skodan verkkosivuilta.

Kuva: Mikko Autio

Lue myös:
Taistelussa koronavirusta vastaan – Opel tarjoaa autoja terveydenhuollon käyttöön

Seuraa Teknavia myös sosiaalisessa mediassa!
Löydät meidät Facebookista, Instagramista, Twitteristä ja YouTubesta.

Teknavin 19. tuotantokauden uudet jaksot sunnuntaisin klo 22.35 MTV3-kanavalla.