Uusi verkkokauppa Teknavi.com

Tänään tv:ssä: Vertailussa huippupuhelimet, koeajossa Bentley Bentayga ja vieraskuskina Robin Packalen

Teknavin 20. tv-kauden seitsemäs kattaus pitää sisällään mielenkiintoisen annoksen elektroniikkaa, autoilua ja ratissa nähdään aikaisemminkin ohjelmassa vieraillut vieraskuski.

Huippupuhelinten keskuudessa käydään jatkuvaa taistoa paremmuudesta. Teknavin elektroniikkatoimittaja Pauli Reinikainen sai käsiinsä tuoreen iPhone 12 -mallin ja otti sen vertailuun Samsungin sekä OnePlussan lippulaivojen kanssa.

Luksusautomarkkina on viime vuosina sujunut Suomessa hyvin. Kenties näiden tietojen innoittamana myös perinteinen luksusmerkki Bentley avasi noin vuosi sitten ensimmäistä kertaa historiassaan virallisen jällleenmyyntipisteen Suomeen. Kävimme tutustumassa liikkeeseen ja saimme samalla koeajoon uudistuneen Bentayga-katumaasturin.

bentley_bentayga_v8_facelift_2020

Sähkö- ja hybridiautojen yleistymisen myötä myös korkeajänniteakustot yleistyvät kovalla tahdilla. Ne ovat tunnetusti kalliita kokonaisuuksia ja sitovat paljon arvokkaita raaka-aineita. Tästä syystä akkujen kierrätyksen merkitys tulee nousemaan tulevaisuudessa ja tutustuimme aiheeseen hieman tarkemmin.

akkukierrätys_2020

Teinivuosinaan suureen suosioon noussut Robin Packalen on aina ollut niin sanotusti automiehiä. Nuoresta iästään huolimatta hän on kerennyt vierailla Teknavissa jo pariin otteeseen ja nyt on vuorossa jo kolmas kerta.

Teknavin 20. tv-kauden seitsemännen jakson ensiesitys nähdään sunnuntaina 15.11. klo 22.35 MTV3-kanavalla.

Seuraa Teknavia sosiaalisessa mediassa! Löydät meidät
Facebookista, Instagramista, Twitteristä ja YouTubesta.