Tänään tv:ssä: Legendaarisen Pasin seuraaja Patria 6x6 Markku Alénin erikoiskäsittelyssä – "Tää on kuin WRC-auto"

Teknavin 18. kauden päätösjaksossa koeajetaan 761-hevosvoimainen Porschen sähköauto, selvitetään keihäänheittäjä Antti Ruuskasen autominä ja koetaan vuoden mutaisin koeajo Patrian uudella miehistönkuljetusajoneuvolla.

Teknavin vauhtikaksikon syksy on ollut urheilu- ja superautopainotteinen mutta kauden päätösjaksossa meininki muuttuu. Markku Alén ja Marko Terva-aho laittavat saappaat jalkaan ja matkaavat Parolannummen maastoihin testaamaan kauden kunnioitusta herättävimpiä menopelejä. Alénin kultaisissa käsissä saavat kyytiä niin legendaarinen Pasi kuin sen seuraaja, uusi Patria 6×6.

– On tää niin paljon sivistyneempää menoa kuin Pasilla, kyllä tässä on aika mennyt eteenpäin. Tää on kuin WRC-auto, Alén hehkuttaa mutarallin keskellä peräti 1 870 newtonmetriä vääntävällä moottorilla varustettua uutuutta.

Sähköautojen tarjonta on kasvanut viime aikoina vauhdilla ja uusia pelureita ilmoittautuu markkinoille tasaiseen tahtiin. Teknavin autotoimittajan Mikko Autio koeajossa on kauan odotettu Porschen ensimmäinen sähköauto Taycan.

Jaksossa selviää lisäksi, minkälainen automies on Peugeot 5008:lla kotimaan harjoitus- ja kisareissut kurvaileva keihäänheittäjä Antti Ruuskanen.

Teknavin 18. tuotantokauden päätösjakso esitetään sunnuntaina 10.11. klo 22.35 MTV3-kanavalla. Uusinnat ma 11.11. klo 14.00 ja su 17.11. klo 14.00 MTV3. Lisää ohjelman aiheista löydät osoitteesta www.teknavi.fi.

Seuraa Teknavia myös sosiaalisessa mediassa!
Löydät meidät Facebookista, Instagramista, Twitteristä ja YouTubesta.