Uusi verkkokauppa Teknavi.com

Tänään tv:ssä: BMW M8 Markku Alénin käsittelyssä

Teknavin 20. tv-kauden 6. jaksossa esitellään modernien näyttöjen mahdollisuuksia, hypätään Puhdistamosta tutun Joni Inkisen kyytiin, perehdytään autojen kierrättämiseen ja vauhtikaksikko nautiskelee BMW M8:n tehoista.

Teknavin seuraava jakso tarjoilee monipuolisen annoksen elektroniikkaa ja autoilua. Moderni teknologia tuo helpotusta esimerkiksi nopeasti yleistyneisiin etäpalavereihin. Sopivilla ratkaisuilla onnistuu esimerkiksi näytön käyttäminen muistiinpanojen tekemiseen sekä jakamiseen käden käänteessä.

Teknavin juontaja Joanna Kuvaja hyppää terveysalan yrittäjä Joni Inkisen kyytiin. Terveellisen elämäntavan lisäksi mies on aina pitänyt nopeista ja tyylikkäistä autoista ja se näkyy myös nyt ajossa olevassa menopelissä.

auto_ja_persoona_inkinen

Kiertotalous on noussut viime vuosina entistä suurempaan rooliin kaikilla aloilla. Autot sitovat isoina hyödykkeinä paljon raaka-aineita, minkä takia niiden kierrätys on tärkeää ja myös tarkoin säänneltyä. Tutustuimme autojen kierrätysprosessiin vierailemalla autopurkaamolla ja murskalaitoksella.

autoromutus_murskaamo_2020

Vauhtikaksikko puolestaan saa käsittelyynsä kaikkien aikojen tehokkaimman BMW:n sarjatuotantoauton. Uusi M8 tulee Suomeen vain tehokkaimpana Competition-versiona ja sen 4,4-litraisesta V8:sta on kutiteltu ulos 625 hevosvoimaa.

Kauden kuudes kattaus tarjoillaan sunnuntaina 8.11. klo 22.35 MTV-kanavalla.

Kuvat: Mikko Autio

Seuraa Teknavia sosiaalisessa mediassa! Löydät meidät
Facebookista, Instagramista, Twitteristä ja YouTubesta.