Uusi verkkokauppa Teknavi.com

Tänään tv:ssä: Audi RS 4 Avant Markku Alénin talvisessa vauhtikäsittelyssä – "Nyt on Ruotsin rallin meininkiä"

Teknavin 18. kauden viidennessä jaksossa (su 20.10. klo 22.35 MTV3) tutustutaan Frankfurtin autonäyttelyn uutuuksiin, testataan uusi Porsche Cayenne E-Hybrid Coupé ja pöllytetään lunta Audi RS 4 Avantilla.

Teknavin vauhtikaksikko, rallilegenda Markku Alén ja toimittaja Marko Terva-aho, jatkaa seikkailuaan Kuusamon lumilla. Värikäs reissu on poikinut jo monta viihdyttävää tarinaa, ja illan jaksossa on luvassa niistä viimeinen ja vauhdikkain.

– Nyt on Ruotsin rallin meininkiä, Terva-aho toteaa 450-hevosvoimaisen Audin kiitäessä hurjaa vauhtia penkkojen välissä kapealla metsätiellä.

Audi RS 4 Avantin suorituskyvyn lisäksi jaksossa selviää, miten liittyvät toisiinsa Tango merellä -kappale, rallin ajaminen ja Markku Alén.

Sana Coupé ei tarkoita enää pelkästään kaksiovista urheiluautoa, sillä se on nykyään myös yhä useamman katumaasturin nimessä. Porschen mallisto täydentyi hiljattain linjakkaammalla versiolla Cayennesta. Risto Virtasen testissä on uusi Porsche Cayenne E-Hybrid Coupé.

Sähköautojen lopullista läpimurtoa on odoteltu maailmalla jo pitkään. Frankfurtin autonäyttelyn perusteella sen pitäisi olla kohta käsillä. Jaksossa esitellään lähitulevaisuuden kiinnostavimmat sähköautouutuudet.

Teknavin 18. tuotantokauden viides jakso esitetään sunnuntaina 20.10. klo 22.35 MTV3-kanavalla. Uusinnat ma 21.10. klo 14.00 ja su 27.10. klo 13.00 MTV3. Lisää ohjelman aiheista löydät osoitteesta www.teknavi.fi.

Lue myös:
Tänään tv:ssä: Testissä linjakas Porsche Cayenne Coupé – “Mieletön kokonaisuus”

Seuraa Teknavia myös sosiaalisessa mediassa!
Löydät meidät Facebookista, Instagramista, Twitteristä ja YouTubesta.