Uusi verkkokauppa Teknavi.com

Tänään tv:ssä – Yli 50 miljoonan euron Ferrari ja Markku Alén: "Tää on kalleinta, mitä me ollaan Teknavissä ikinä hössätty"

Teknavin 13. kauden avausjaksossa (Ma 13.3. klo 22.35 MTV3) tutustutaan huippuharvinaisiin menopeleihin, kun rallilegenda Markku Alén johdattaa katsojat mystiseen autotalliin täynnä maailman arvokkaimpia autoja.

Markku Alén ja toimittaja Marko Terva-aho tarjoilevat jälleen tv-katsojille kevään aikana ainutlaatuisia superautoelämyksiä. Kauden aluksi vauhtikaksikko seikkailee Ferrarin pääkallopaikalla Maranellossa ja pääsee tutustumaan kymmenien miljoonien arvoisiin Ferrarin klassikkomalleihin.

– Tää on 50 miljoonan euron peli. Tää on nyt kalleinta, mitä me ollaan Teknavissa ikinä hössätty. Sä näet näitä viimeisen ja ensimmäisen kerran, Alén opastaa Terva-ahoa vuoden 1962 Ferrari 250 GTO:n vieressä.

Kauden avausjaksossa tutustutaan myös elektroniikkamaailman tulevaisuuden trendeihin, testataan BMW:n uusi 5-sarja ja esitellään vuoden mielenkiintoisimmat mooottoripyöräuutuudet.

Teknavin 13. tuotantokauden avausjakso esitetään maanantaina 13.3. klo 22.35 MTV3-kanavalla. Uusinnat sunnuntaina 19.3. klo 16.30 MTV3:lla ja klo 00.05 SUBilla. Lisää ohjelman aiheista löydät osoitteesta www.teknavi.fi.