Uusi verkkokauppa Teknavi.com

Tänään tv:ssä: Markku Alénin kauhunhetket rata-auton ohjaamossa: "Henki täällä lähtee"

Teknavin uuden tv-kauden kolmannessa jaksossa testataan uusi Nissan Micra, tutustutaan lajiin nimeltä Time Attack, ja koetaan kauden värikkäin koeajo 600-hevosvoimaisella rata-autolla.

Teknavin koeajaja Markku Alén on ajanut pitkän ja vaiherikkaan uransa aikana rallin lisäksi myös useissa eri ratasarjoissa. Pohjanmaan seikkailun päätteeksi löytyy kuitenkin laji, joka on rallilegendallekin täysin tuntematon. Tietoiskun jälkeen Alén hyppää 600-hevosvoimaisen kisa-auton rattiin, ja testiajosta ei tapahtumia puutu.

– Ei oo jarruja, hei! Ei pysy käsissä tää auto. Henki täällä lähtee, Alén tuskastelee kauden värikkäimmän koeajon tiimellyksessä.

Nissan Micran ensimmäinen sukupolvi esiteltiin 80-luvun alkupuolella, ja legendaarista pikkuautoa on myyty Suomessa jo yli 40 000 kappaletta. Risto Virtasen testissä on Micran viides sukupolvi, joka kääntää kokonaan uuden sivun automallin historiassa.

Teknavin 14. tuotantokauden kolmas jakso esitetään ma 2.10. klo 22.35 ja uusintana la 7.10. klo 18.00 & su 8.10. klo 12.00 MTV3-kanavalla. Lisää ohjelman aiheista löydät osoitteesta www.teknavi.fi.