Uusi verkkokauppa Teknavi.com

Tänään tv:ssä – Markku Alén kisatunnelmissa WRC-auton ratissa: "Jalka suorana ja perus-show"

Teknavin 13. kauden päätösjaksossa (Ma 1.5. klo 22.35 MTV3) tutustutaan kotimaan autokaupan tilanteeseen, testataan Nissan X-Trail ja kisataan WRC-autolla rallikisan voitosta.

Teknavin tehoduo, rallilegenda Markku Alén ja Marko Terva-aho, on tarjonnut tällä kaudella useita mieleenpainuvia vauhtielämyksiä, mutta kovin haaste on vielä jäljellä. Kaksikko osallistuu Tsekissä järjestettyyn rallikisaan, jossa tavoitteena on vain ja ainoastaan voitto. Alén nähdään tositoimissa sekä Skodan että Toyotan WRC-autoilla.

– Nyt sä näät, miten vakavaa tää on, Alén sanoo vieressä istuvalle Terva-aholle ennen tapahtuman huipentavaa finaalilähtöä.

Risto Virtasen käsittelyssä on yksi katumaasturiluokan konkareista. Risto selvittää, miten lisää puhtia saanut Nissan X-Trail selviytyy ajotestistä. Lisäksi ohjelmassa tutustutaan kotimaiseen autokauppaan, josta kantautuu iloisia uutisia.

Teknavin 13. tuotantokauden päätösjakso esitetään maanantaina 1.5. klo 22.35 MTV3-kanavalla. Uusinnat sunnuntaina 7.5. klo 16.30 MTV3:lla ja maanantaina 8.5. klo 01.00 SUBilla. Lisää ohjelman aiheista löydät osoitteesta www.teknavi.fi.