Tänään tv:ssä: Markku Alén Alfa Romeon tehotykin puikoissa – ”Mulla on sulle yksi yllätys…”

Teknavin 12. kauden päätösjaksossa (uusinta la 19.11. klo 18.00 MTV3) rallilegenda Markku Alén selvittää Alfa Romeon tehotykin suorituskyvyn ja Risto Virtanen testaa Ford Focuksen 1-litraisen farkun. Pauli Reinikaisen kokeilussa on puolestaan järkkäriklassikon tuorein versio, Canon EOS 5D Mark IV.

Teknavin vauhtikaksikko Markku Alén–Marko Terva-aho tarjoilee jälleen takuuvarmaa vauhtiviihdettä. Duo on tutustunut kuluvan tv-kauden aikana jo Japanin, Saksan ja Yhdysvaltojen tehomalleihin, mutta yksi perinteinen urheiluautomaa on vielä jäljellä. Alfa Romeo Giulian Quadrifoglio-versio on italialaismerkin kaikkien aikojen tehokkain ja suorituskykyisin katuauto.

– Mulla on sulle vielä yksi yllätys, Alén sanoo vieressä pelkäävälle Marko Terva-aholla ja kiidättää Alfa Romeon ilmalentoon lähes 200 kilometrin tuntivauhdissa.

Teknavin 12. tuotantokausi esitetään MTV3-kanavalla. Ensiesitys keskiviikkoisin klo 22.45 ja pikauusinta lauantaisin klo 18.00 MTV3:lla. Lisää ohjelman aiheista löydät osoitteesta www.teknavi.fi.