Uusi verkkokauppa Teknavi.com

Tällä pick-upilla et jää jalkoihin – sataseen alle 8 sekunnissa

Volkswagen tuo tänä vuonna markkinoille Amarokin päivitetyn version. Perinteisten facelift-tyylisten muutosten lisäksi pellin alle on tarjolla aiempaa enemmän voimaa uuden 3,0-litraisen V6-moottorin muodossa.

Uudistunut Amarok on saanu paljon vaikutteita henkilöautomaailmasta. Tällä pyritään miellyttämään entistä enemmän perinteisiä SUV-asiakkaita. Sisätiloissa tämä näkyy Aventura-lanseerausmallissa muun muassa uusien viihdejärjestelmien sekä sähkösäätöisten ergoComfort-istuimien muodossa.

Käytettävyydestä ja tehokkuudesta ei ole kuitenkaan haluttu tinkiä. Voimalinjana toimii 3,0-litrainen V6-diesel, joka on saatavana kolmena tehovaihtoehtona (120 kW / 163 hv, 150 kW / 204 hv, 165 kW / 224 hv). Näistä pienin moottori on varustettu aina manuaalivaihteistolla, kytkettävällä nelivedolla ja alennusvaihteistolla. Keskimmäinen on tarjolla automaattivaihteisena, ja tehokkain on aina varustettu 8-portaisella automaattivaihteistolla. Viimeisin tarjoaa avolavalle varsin reippaan suorituskyvyn, sillä sataseen keretään 7,9 sekunnissa ja huippunopeutta kertyy 193 km/h.