Porsche Macanista houkutteleva erikoisversio – varusteita lähes puoleen hintaan

Porschen Suomen maahantuonti siirtyi vuoden vaihteessa yksityiseltä taholta VV-Autolle. Siirtyminen ison autotalon alaisuuteen lupaili mahdollisesti uusia panostuksia markkinointiin ja näkyvyyteen. Johtuipa Porschen uudet kuviot mistä tahansa, on näkyvyys lisääntymässä merkittävästi.

Ensimmäisenä isona julkistuksena Porsche tiedotti juuri aloittavansa yhteistyön Suomen tennisliiton kanssa. Juhlistaakseen tätä, Porschen maahantuoja esitteli suosituimmasta Macan-katumaasturista erikoisversion Suomen markkinoille. Kyseessä on Macan S Diesel Advantage Package, jonka nimellä viitataan tennismaailmaan ja etulyöntiasemaan kilpailijaan nähden.

Advantage Package on oikeasti varsin houkutteleva kokonaisuus. Se pitää sisällään lähes kaikki suositeltavat varusteet, mutta myös paketin hinta on painettu suhteellisesti edulliseksi. Paketti pitää sisällään muun muassa säädettävän ilmajousituksen, panoraamakaton, LED-ajovalot, uusimman ja laajimman multimedia- ja navigointijärjestelmän sekä ulkonäön kruunaavat 19-tuumaiset Macan Turbo -mallin vanteet.

Perusvarusteltuna Macan S Dieselin hinta alkaa 88 668 eurosta ja kaikki varusteet yksin ostettuna kustantaisivat yli 20 000 euroa päälle. Advantage Packagen muodossa varusteet kustantavat noin 11 000 euroa, sillä nyt esitellyn erikoisversion kokonaishinta on 99 434 euroa.

Kuvat: Mia Pelttari