Uusi verkkokauppa Teknavi.com

Opelin uusi sähköauto sai hinnat – Corsa-e alkaen 33 712 euroa

Opel Corsa-e on merkin uusi täyssähköauto ja varustettu WLTP-mittaustavan mukaisella 330 kilometrin toimintamatkalla. Hinnat alkavat 33 712 eurosta.

Uuden täyssähköisen Opel Corsa-e:n ennakkomyynti on jo käynnissä. Kiinnostavin asia lienee toimintamatka, joka on 300 km (WLTP). Toisena kiinnostavat hinnat, jotka alkavat Suomessa Opel Corsa-e Comfortin 33 712 eurosta, tai Opel Yksityisleasing -sopimuksella 399 €/kk (48 kk / 40 tkm), kun jälkimmäiseen on jo sisällytetty valtion hankintatuki.

Sähkömoottorin huipputeho on 100 kW (136 hv) ja huippuvääntö 260 Nm varustetasosta riippumatta. Aina viisipaikkaisena tarjoiltava Corsa-e on varustettu 50 kWh:n akulla. Kahdeksan vuoden takuulla varustetun akun voi ladata pikalatauspisteessä 80 prosenttiin puolessa tunnissa.

Vakiovarusteluun kuuluu muun muassa led-ajovalot, automaatti-ilmastointi, nahkaverhoiltu ja lämmitettävä ohjauspyörä sekä 7-tuumainen värikosketusnäyttö. Ajotiloja on kolme – normaali, Eco ja Sport. Sport-ajotilassa Corsa-e vastaa kaasuun herkemmin, kun taas Eco-tila keskittyy pidentämään toimintamatkaa.

Lisärahalla saa entistä enemmän varusteita. 35 251 euroa maksava Corsa-e Innovation Plus kattaa lisäksi täysin digitaalisen, 7-tuumaisen infonäytön kuljettajalle, 16 tuuman kevytmetallivanteet ja peruutustutkan taakse. Kaikkein kattavin varustetaso on Executive (alkaen 36 790 euroa), jossa on LED Matrix –ajovalojen ja nahkaverhoiltujen istuimien lisäksi hieromatoiminto kuljettajan istuimessa.

Lisävarusteena on saatavana myös mukautuva vakionopeudensäädin, katvealueenvaroitin ja erilaiset pysäköintiavustimet kuten panoraamaperuutuskamera. Innovation Plus- ja Executive –varustetasoja voi täydentää jo mainittujen lisäksi myös Multimedia Navi -järjestelmällä tai 10-tuumaisella Multimedia Navi Pro -järjestelmällä. Live Navigation -toiminto kertoo reaaliaikaista tietoa liikenteestä ja tarjoaa hätäpuhelumahdollisuuden.

Kuvat: Valmistaja

Lue lisää Opel Corsasta:
Opel laittaa Corsan kokonaan uusiksi – mallistoon saadaan myös pelkällä sähköllä liikkuva versio

Seuraa Teknavia myös sosiaalisessa mediassa!
Löydät meidät Facebookista, Instagramista, Twitteristä ja YouTubesta.