Uusi verkkokauppa Teknavi.com

MP 16 -moottoripyöränäyttely ylitti odotukset – keräsi yli 60 000 kävijää

Viikonloppuna järjestetty pohjoismaiden suurin moottoripyöränäyttely keräsi odotuksia enemmän kävijöitä. Helsingin Messukeskuksessa järjestetyssä näyttelyssä kävi kaikkiaan yli 60 000 vierasta, mikä on lähes 10 prosenttia viime vuotista enemmän.

Tapahtuman yhtenä uutena vetonaulana oli Euroopan suurin sisäkoeajorata. Noin 430 metriä pitkä asfaltoitu rata kiinnosti 40 prosenttia kävijöistä, ja rataa kokeilleista 93 prosenttia oli tyytyväisiä. Radalla nähtiin viikonlopun aikana yli 1 000 koeajoja.

– Ajot sujuivat erittäin hyvin ja tunnelma radalla oli mahtava. Uskoimme, että koeajot lisäsivät moottoripyöräkauppaa messuilla, kertoo tapahtumasta vastaava Niko Kantola.

Myös näytteilleasettajien mukaan kauppa kävi viime vuotista paremmin. Esimerkiksi käytettyjen pyörien kaupasta messuilla vastanneen NettiMoton 128 moottoripyörästä 37 prosenttia oli myyty. Viime vuonna vastaava luku oli 22 prosenttia.

Kokonaisuudessaan kaikista kävijöistä 91 prosenttia kertoi olleensa tyytyväisiä näyttelyn tarjontaan, ja 92 prosenttia kertoi tulevansa varmasti, tai todennäköisesti uudelleen ensi vuonna. Alalla odotetaan positiivista nostetta hyvien ja mielenkiintoista moottoripyörätapahtumien seurauksena. Seuraava suuri tapahtuma on 29.4. Messukeskuksen pysäköintialueella järjestettävä iso koeajotapahtuma. Silloin mukana ovat ainakin BMW, Honda, Peugeot, Harley-Davidson, Yamaha, KTM, Kawasaki ja Suzuki.

Moottoripyörämessujen kävijäkyselyn toteutti TNS Gallup. Kyselyyn vastasi 200 messukävijää kolmen päivän aikana.

Sisäkoeajoradalla oli mittaa 430 metriä Radan profiili noudatteli legendaarisen Keimolan moottoriradan profiilia Radalla nähtiin yli 1 000 koeajoa

Kuvat: Mikko Autio

Lue lisää:
MP-messut pärähtivät käyntiin – tapahtumalle odotetaan yli 50 000 kävijää