Markku Alénin räväkät autoseikkailut jatkuvat – Teknavin 11. kausi maaliskuussa Maikkarilla

Viihteellinen tekniikkaohjelma Teknavi jatkuu maaliskuussa MTV3:n keskiviikkoilloissa jo 11. tuotantokauden merkeissä. Kevään aikana ohjelmassa testataan alkuvuoden mielenkiintoisimmat auto- ja elektroniikkauutuudet, tavataan mielenkiintoisia vieraita sekä koetaan ainutlaatuisia vauhtielämyksiä Markku Alénin seurassa.

Teknavin vauhtikaksikko, rallilegenda Markku Alén ja toimittaja Marko Terva-aho, on testannut yhdessä jo lähes 100 superautoa ja muuta äärimmäistä menopeliä, mutta nälkä sen kuin kasvaa syödessä. Uusi kausi tarjoaa koko joukon seikkailuja erikoisilla laitteilla ainutlaatuisissa olosuhteissa.

Alén pääsee muun muassa muistelemaan värikkäitä varusmiesaikojaan, kun rallilegenda saa yllättävän komennuksen testata uutta kotimaista maastohirmua Santahaminan varuskunnan alueella. Lumi saa puolestaan kyytiä, kun kaksikko selvittää urheilullisen Jaguar F-Typen ja BMW:n lähes 600 hevosvoimaisen X6 M -katumaasturin talviominaisuudet omaan persoonalliseen tyyliinsä.

 

Teknavin 11. tuotantokausi

"Mummielest se on aivan okei."Sanoi Markku Alén Teknavin tv-ohjelmasta. Ensi viikolla mennään taas ja kovaa. Teknavi palaa ruutuun uusin jaksoin. 11. tuotantokausi starttaa keskiviikkona klo 22.40 ja kanava on tietysti MTV3.

Julkaissut Teknavi 10. maaliskuuta 2016

Menestyksekkään kansainvälisen uran rata-autopuolella tehnyt Risto Virtanen testaa ohjelmassa suomalaisittain mielenkiintoisimmat autouutuudet. Nykyisin ajokouluttajana työskentelevä Risto kertoo lahjomattoman mielipiteensä testattavien autojen ominaisuuksista ja jakaa myös hyödyllisiä vinkkejä auton hallintaan. Kauden avausjaksossa Riston testissä on Audin tärkein automalli, täysin uudistunut A4.

Teknavin elektroniikkatoimittaja Pauli Reinikainen suuntaa kauden aluksi maailman suurimmille elektroniikkamessuille Las Vegasiin ottamaan selvää alan tulevaisuuden trendeistä. Pauli testaa ohjelmassa Suomen markkinoiden tuoreimmat laiteuutuudet ja antaa katsojille rahanarvoisia vinkkejä televisioiden, kameroiden, kännyköiden, tablettien sekä muiden älylaitteiden hankintaan ja käyttöön.

Naisnäkökulmaa ohjelmaan tuo hevosvoimia monellakin tapaa rakastava juontaja Joanna Kuvaja. Joanna käy myös ajelulla tunnettujen persoonien kanssa ja selvittää, minkälaisia puolia ihmisistä paljastuu ratin takana.

Teknavin 11. tuotantokausi alkaa 16.3. MTV3-kanavalla. Ensiesitys keskiviikkoisin klo 22.40 ja pikauusinnat torstaisin SUBilla klo 23.00 ja sunnuntaisin MTV3:lla klo 13.30. Lisää ohjelman aiheista ja ennakkomateriaalia tulevasta kaudesta löydät osoitteesta www.teknavi.fi.