Uusi verkkokauppa Teknavi.com

Maistuuko uni takapenkillä? Tässä on sinulle sopiva lisävaruste

Monet tykkäävät ottaa pienet nokoset pitemmillä automatkoilla. Etenkin talvisin ongelmaksi muodostuu lämpötilan epätasainen jakautuminen, ja pään pysyminen pystyssä. Skoda yksinkertaisten, mutta usein niin toimivien varusteiden joukkoon kuuluu myös Sleep-paketti.

Esimerkiksi Kodiaqin yhteyteen saatava paketti sisältää ratkaisun edellä mainittuihin ongelmiin. Etupenkkiin kiinnitettävä miellyttävän tuntoinen huopatasku pitää sisällään pehmeän fleece-peiton. Näppärä säilytysratkaisu ei vie turhaa jalkatilaa, mutta tarjoaa hyvän ja puhtaan paikan peiton säilyttämiselle. Etupenkin selkänojista löytyvien matkapöytien käytön peittotaskut kuitenkin käytännössä estää.

Toinen peittoakin näppärämpi ratkaisu on kolmeen osaan jaettu niskatuki. Tuen molemmista laidoista saa käännettyä alas sivutuet, joiden välissä pää pysyy pystyssä myös nukkuessa. Pinnat ovat päällystetty kankaalla, ja kulman säätö on portaaton. Sleep-paketti maksaa hieman yli 100 euroa.

Skoda on kunnostautunut viime vuosina vastaavanlaisten yksinkertaisten varusteiden ideoinnissa. Näihin lukeutuvat muun muassa ovitaskuista löytyvät roskikset, autoon sisältyvät sateenvarjot, tavaratilan valon käyttö taskulamppuna, yksinkertaiset erikokoisille mobiililaitteille soveltuvat telineet ja mukitelineisiin tulevan tilanjakajat.

Kuvat: Mikko Autio

Lue lisää näppäristä varusteista:
Jälleen uusi arkea helpottava varuste Skodalta – tämän avulla autosi pysyy puhtaana roskista