Uusi verkkokauppa Teknavi.com

Maastohenkisyyttä kaipaaville – Audi A4 allroad quattro

Audi laajentaa viime vuonna esitellyn uuden A4:n mallistoa maastohenkisellä allroad quattrolla. Uutuuden tunnistaa merkin muista allroad-versioista tutuista mustista muovihelmoista ja kaarilevityksistä. Maavaraa allroad tarjoaa 34 milliä normaalia A4 Avantia enemmän.

A4 allroad quattro tarjoaa samat sisätilat ja tekniikkaratkaisut kuin A4 Avant. Tavaratilaa autossa on perusmuodossaan 505 litraa ja takaistuimet kaadettuna 1 510 litraa. Vetokyky tällä aina nelivetoisella mallilla on parhaimmillaan 2 100 kiloa. Autoon on tarjolla myös perävaunun peruuttamista helpottava trailer assist.

A4 allroadiin on ensimmäistä kertaa saatavilla myös säädettävä iskunvaimennus. Audi myös esittelee auton yhteydessä uuden version Audi drive select -ajotilanvalitsimesta, jossa on nyt ensimmäistä kertaa myös offroad-ajoprofiili. Tämä ajotila optimoi auton järjestelmien toimintaa haastaviin olosuhteisiin.

Audi A4 allroad quattro saapuu Suomeen kuluvan vuoden syksyllä. Mallisarjan hinnat alkavat 2,0-litraisen ja 150-hevosvoimaisen turbodieselin 45 023 eurosta.

Edit: 1.3. klo 19.50 lähtöhinta lisätty