Luonnoskuvat: Suzukin uusi pikkumalli markkinoille jo tänä vuonna

Uusi Suzuki Swift on virallisten tietojen mukaan tulossa markkinoille jo tämän vuoden lopulla ja tässä on ensimmäiset luonnoskuvat uutuudesta. Auton perusmuoto säilyy selvästi pitkälti samana, mutta myös selkeitä muutoksia on havaittavissa. Ajovalot ovat kokonaan uudistetut kuten myös keulan maski, ja isommat ilmanottoaukot kiinnittävät huomion. Takaovien kahvat on piilotettu ikkunan rajaan ja C-pilarin musta linja tekee katosta niin sanotusta kelluvan. Myös takavalot ovat saaneet kokonaan uuden muodon.

Myös sisusta muuttuu aiemmasta varsin yksitoikkoisesta kohti modernimpaa tyyliä. Huomiota herättävintä on 7-tuumainen kosketusnäyttö keskikonsolissa. Ratti puolestaan on alalaidastaan litistetty taatakseen urheilullisen vaikutelman.

Moottorivalikoima ei ole vielä täysin selvillä, mutta todennäköisesti mallisto alkaa 1,0-litraisella bensakoneella. Vuonna 2017 mallisto laajenee Suzuki Swift Sportilla, jonka voimanlähteenä on todennäköisesti 1,4-litrainen moottori ja vaihteistona kuusiportainen manuaali. Sporttimalli tulee eroamaan vakioasta jarrujärjestelmän, alustan sekä ohjauksen osalta.