Uusi verkkokauppa Teknavi.com

Haluatko naisesi kiinnostuvan Skodasta? Tässä video siihen

Suomessa naiset ovat monessa perheessä se lukko, joka estää Skodan hankkimisen perheeseen. Heille kannattaa ehkä vilauttaa tätä videoita.

Autojen muotoilu on siitä hauska teema, että sen avulla voidaan vedota tunteisiin. Totta kai tunteisiin vedotaan myös murisevalla moottorilla ja paukkuvilla pakoputkilla, mutta nykyaikana on poliittisesti korrektimpaa etsiä autolle myös muita kuin pelkästään urheilullisuuteen ja bensan polttamiseen liittyviä mielikuvia.

Upea design on myös arvokasta, ja kauniiden esineiden estetiikalla vedotaan miesten lisäksi myös naisiin; siis siihen ryhmään, jota autonvalmistajat kosiskelevat entistä enemmän. Design on myös piirre, joka yhdistetään voimakkaasti premium-tuotteisiin, eli arvostetun muotoilun avulla tuotteista voidaan pyytää korkeampaa hintaa.

Volkswagenilla ja ennen kaikkia Audilla kannuksensa ansainneen mutta myös Bugatti Veyronin ulkomuotoihin vaikuttaneen slovakialaisen Josef Kabanin tultua Skodan muotoilujohtajaksi, Skoda on valjastanut herran persoonan voimakkaasti brändin arvostusta nostavan markkinoinnin lähettilääksi. Skodalla Kaban on tuonut autojen muotoihin entistä enemmän terävyyttä, ja oheisella erittäin hyvin tehdyllä videolla Kaban avaa hienosti tämän filosofian taustaa.