Uusi verkkokauppa Teknavi.com

Onko tämä uutuusmalli Alfa Romeon pelastaja?

Alfa Romeo on elänyt hiljaiseloa muutamat vuodet. Nyt pitkän kehityksen jälkeen markkinoille tulee täysin uusi Giulia – tätä ovat monet merkin fanit odottaneet kuin kuuta nousevaa. Giulia on kenties merkin tärkein malli kautta aikojen, sillä Alfa on jo jonkin aikaa kamppaillut heikon menestyksen ja vanhan malliston kanssa.

Giulia on kokonaan uusi auto, jonka kehitykseen emoyhtiö Fiat Chrysler Automobiles on laittanut hurjan panostuksen. Italialaista temperamenttia on haettu paitsi muotoihin myös tekniikkaan ja ajettavuuteen. 

Jo kuvista selviää, että Giulia on nätti ja viettelevä, mutta miten on ajo-ominaisuuksien laita? Jo aiemmassa Giulian tehoversion koeajossa kävi ilmi, että potentiaalia on. Nyt tuomionsa autosta antaa Teknavin testikuski Risto Virtanen, joka pistää illan tv-ohjelmassa saksalaiset premium-merkit haastavan Giulia-kaunottareen tiukkaan testiin Premier Parkin radalla.

Teknavin tv-ohjelman 12. tuotantokauden toisen jakson ensiesitys on tänään keskiviikkona 5.10. klo 22.40 alkaen MTV3:lle. Jakson uusintaesitys on luvassa lauantai-illan primetimessa klo 18.00.